oprosti, ali meni su njena pitanja bila, barem ona pred kraj, infantilno-histericna….
oprosti, ali meni su njena pitanja bila, barem ona pred kraj, infantilno-histericna….
To dize gledanost emisije…[lol]
sto nije rekao da ne vjeruje da je dogovor izmedju fondova unaprijed sklopljen?
nes je pitala da li postoji dogovro izmedju fondova a ovaj je reko da ne vjeruje kako je takav dogovor javan.. CAR! koja mrtva americka burza kad ce dividenda na HT pri 300 kn biti izmedju 7 i 10%
imaš pravo .. a ona je i takva novinarka .. poznata po širenju svekolike histerije ..
često je i neprofesionalna; nabijena negativnim emocijama prema sugovornicima ..
da Hrgica je imala širom otvorene okice…
Hm… možda je nova ljubav na pomolu? Novinarski spoj?
Budemo čitali u nekoj “Gloriji” ili “Vikendovoj Vavi” kroz mjesec dana:
“Mirjanu i Tomislava spojila sudbina… Tomislav: Krah Burze spojio naša srca…”. [huh]
Mozda ce ih spojit razliciti interesi samo za jednu vecer naravno poslije emisije su otisli na kavu a poslije …….
Samo sta se tice interesa Nju ce zanimat u sta da ulozi a Njega ,on bi ga Njoj uložio.[kiss][kiss][kiss]
Ako je netko propustio Hrgu ♥ Tomicu i Karduma u “10 do 8”, evo video emisije:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/racionalni-investitor-kupuje-kad-je-jeftino.html
Nova TV je daleko najgora televizija kod nas i u okolici, a i novinari su im takvi! A nisu ni oni na RTL-u (srboljupci i turkesijeljupci) puno bolji!
Neki dan je na Novoj udarna vijest u podnevnom dnevniku bila kako je bio oružani napad na odvjetnike u Zagrebu! A ispostavilo se da je lik praćkom gađao psa, mačku, golubove…ne znam ni ja šta! U svemu traže aferu i urotu koju će oni raskrinkati i na kraju ispadnu smiješni!
Po meni su i Petrov i Kardum bili dosta realni i profesionalni, pogotovo na njezino forsiranje rasprodaje je Kardumov odgovor bio da je sve to netko i spremno kupio, a i Tomek kaže da su racionalni investitori kupovali!
Ali najgenijalniji mi je bio Hrgin savjet na kraju… Stoga, ako niste sigurni kupovati ili prodavati, pitajte Mirjanu Hrgu!
A Šprajc je barem par minuta prije Dnevnika pogledao stanje na NYSE i rekao kako jest!
Postavljala je pitanja kao nadrkana krava koja pokušava raskrinkati veliku teoriju urote i pljačku malog naroda…baš je napinjala, a Petrov ladan kao led…[yawn]
vidis, ja sam to isto rekao ali sam ostao pristojan[wink]
_Mrzljak_: ” da Hrgica je imala širom otvorene okice… ” Hm… možda je nova ljubav na pomolu? Novinarski spoj? Budemo čitali u nekoj “Gloriji” ili “Vikendovoj Vavi” kroz mjesec dana: “Mirjanu i Tomislava spojila sudbina… Tomislav: Krah Burze spojio naša srca…”. [huh]
a prvi poljubac pao u….pogadjate, Didovom snu…
Ja volim biti slikovit [undecid]
Morao sam komentirati emisiju na njihovoj stranici, nadam se da će objaviti. Ako ne objave, ostaje mi naš PD da stavim svoj komentar!
misko 22.01.2008, 21:16
“Svaka čast gostima na profesionalnom komentiranju trenutnog stanja na tržištu!
A novinarka bi trebala u ovakve emisije ulaziti bolje pripremljena a ne čitati s papira. Osim toga, postavljanje pitanja s “jel tako?” a onda ne dozvoliti gostu da odgovori stvara dojam sugestije novinara. Nadalje, barem je pojam likvidnosti novinarka prije emisije trebala savladati, jer ako ima zainteresiranih za kupnju onda ne vidim problem u prodaji dionice i nema riječi o nekakvoj rasprodaji, kolapsu, krahu, uroti velikih…i ko zna čemu sve već ne, a Nova TV je sklona bombastičnim naslovima poput “oružani napad na odvjetnike” da bi se na kraju radilo o praćki za pse!
I ja sam mali investitor koji je prije ulaganja na burzu jako puno pročitao i naučio, tako da sam danas kupovao do besvjesti a nisam ni u kakvoj uroti s velikima koji “streljaju male golubove na grani”!
Ne razumijem pojmove “rasprodaja”, “građani izgubili svoje novce” i slično, jer dok ima zainteresiranih za kupnju ne može se raditi o rasprodaji, a to što su mali danas prodavali ne znači da im je netko ukrao novce jer se radilo o njihovoj dobroj volji! Tržište kapitala nije za svakoga i bolje za mnoge da se što prije maknu ili neka nauče barem osnovne stvari o ulaganju!
Osim toga, genijalan je Hrgin savjet bio na kraju: ne prodajte, stisnite zube i srpite se! Iako joj to nitko od gostiju nije rekao! Jako profesionalno od jednog novinara, odsad zovem nju za savjet prije nego se odučim za kupnju ili prodaju!”