BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oprosti, ali meni su njena pitanja bila, barem ona pred kraj, infantilno-histericna….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

oprosti, ali meni su njena pitanja bila, barem ona pred kraj, infantilno-histericna….

To dize gledanost emisije…[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

sto nije rekao da ne vjeruje da je dogovor izmedju fondova unaprijed sklopljen?

nes je pitala da li postoji dogovro izmedju fondova a ovaj je reko da ne vjeruje kako je takav dogovor javan.. CAR! koja mrtva americka burza kad ce dividenda na HT pri 300 kn biti izmedju 7 i 10%

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

imaš pravo .. a ona je i takva novinarka .. poznata po širenju svekolike histerije ..
često je i neprofesionalna; nabijena negativnim emocijama prema sugovornicima ..

da Hrgica je imala širom otvorene okice…

Hm… možda je nova ljubav na pomolu? Novinarski spoj?

Budemo čitali u nekoj “Gloriji” ili “Vikendovoj Vavi” kroz mjesec dana:
“Mirjanu i Tomislava spojila sudbina… Tomislav: Krah Burze spojio naša srca…”. [huh]

No respect

Mozda ce ih spojit razliciti interesi samo za jednu vecer naravno poslije emisije su otisli na kavu a poslije …….
Samo sta se tice interesa Nju ce zanimat u sta da ulozi a Njega ,on bi ga Njoj uložio.[kiss][kiss][kiss]

Ako je netko propustio Hrgu ♥ Tomicu i Karduma u “10 do 8”, evo video emisije:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/racionalni-investitor-kupuje-kad-je-jeftino.html

No respect

Nova TV je daleko najgora televizija kod nas i u okolici, a i novinari su im takvi! A nisu ni oni na RTL-u (srboljupci i turkesijeljupci) puno bolji!
Neki dan je na Novoj udarna vijest u podnevnom dnevniku bila kako je bio oružani napad na odvjetnike u Zagrebu! A ispostavilo se da je lik praćkom gađao psa, mačku, golubove…ne znam ni ja šta! U svemu traže aferu i urotu koju će oni raskrinkati i na kraju ispadnu smiješni!
Po meni su i Petrov i Kardum bili dosta realni i profesionalni, pogotovo na njezino forsiranje rasprodaje je Kardumov odgovor bio da je sve to netko i spremno kupio, a i Tomek kaže da su racionalni investitori kupovali!

Ali najgenijalniji mi je bio Hrgin savjet na kraju… Stoga, ako niste sigurni kupovati ili prodavati, pitajte Mirjanu Hrgu!

A Šprajc je barem par minuta prije Dnevnika pogledao stanje na NYSE i rekao kako jest!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Postavljala je pitanja kao nadrkana krava koja pokušava raskrinkati veliku teoriju urote i pljačku malog naroda…baš je napinjala, a Petrov ladan kao led…[yawn]

vidis, ja sam to isto rekao ali sam ostao pristojan[wink]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

_Mrzljak_: ” da Hrgica je imala širom otvorene okice… ” Hm… možda je nova ljubav na pomolu? Novinarski spoj? Budemo čitali u nekoj “Gloriji” ili “Vikendovoj Vavi” kroz mjesec dana: “Mirjanu i Tomislava spojila sudbina… Tomislav: Krah Burze spojio naša srca…”. [huh]

a prvi poljubac pao u….pogadjate, Didovom snu…

vidis, ja sam to isto rekao ali sam ostao pristojan[wink]

Ja volim biti slikovit [undecid]

Morao sam komentirati emisiju na njihovoj stranici, nadam se da će objaviti. Ako ne objave, ostaje mi naš PD da stavim svoj komentar!

misko 22.01.2008, 21:16
“Svaka čast gostima na profesionalnom komentiranju trenutnog stanja na tržištu!
A novinarka bi trebala u ovakve emisije ulaziti bolje pripremljena a ne čitati s papira. Osim toga, postavljanje pitanja s “jel tako?” a onda ne dozvoliti gostu da odgovori stvara dojam sugestije novinara. Nadalje, barem je pojam likvidnosti novinarka prije emisije trebala savladati, jer ako ima zainteresiranih za kupnju onda ne vidim problem u prodaji dionice i nema riječi o nekakvoj rasprodaji, kolapsu, krahu, uroti velikih…i ko zna čemu sve već ne, a Nova TV je sklona bombastičnim naslovima poput “oružani napad na odvjetnike” da bi se na kraju radilo o praćki za pse!
I ja sam mali investitor koji je prije ulaganja na burzu jako puno pročitao i naučio, tako da sam danas kupovao do besvjesti a nisam ni u kakvoj uroti s velikima koji “streljaju male golubove na grani”!
Ne razumijem pojmove “rasprodaja”, “građani izgubili svoje novce” i slično, jer dok ima zainteresiranih za kupnju ne može se raditi o rasprodaji, a to što su mali danas prodavali ne znači da im je netko ukrao novce jer se radilo o njihovoj dobroj volji! Tržište kapitala nije za svakoga i bolje za mnoge da se što prije maknu ili neka nauče barem osnovne stvari o ulaganju!
Osim toga, genijalan je Hrgin savjet bio na kraju: ne prodajte, stisnite zube i srpite se! Iako joj to nitko od gostiju nije rekao! Jako profesionalno od jednog novinara, odsad zovem nju za savjet prije nego se odučim za kupnju ili prodaju!”

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close