BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakav nježan glasić ima Petrov .. [lol]

Tomislav Petrov i Željko Kardum na Nova TV-eu … [proud][thumbsup]

zanimljivo ..[wink]

Jel vidite Petrova,buckast i uglađen………….nema krize kod Petrova[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

da neki štreberčić … malo uškopljena glasa … [lol]

aaaa dobra Hrgaa kak upozorava mali narod da ne rasprodaje a u prvoj korekciji vikala ode ,krah,kataklizma.Ocito je doslo do grla[lol] .A ova dva se samo smijulje pogotovo na pitanje dogovor Fondova,glupog pitanja takav je odgovor i dobila[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mrzljak, ajde ne budi bezobrazan, ok?

Umjesto da komentiras nasu “strucnjakinju” Hrgu i njena “pametna pitanja” ti se ismijavas gostu koji je barem imao nesto za reci.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Tomislav Petrov i Željko Kardum na Nova TV-eu … [proud][thumbsup]

zanimljivo ..[wink]

Ja bi više volio da je Tomica gostovao sa Samodolom.

No respect

A Petrov uzeo margin i kupovao ovih dana [wink]

eh da zaboravih spomenut onog [angry] sto je racunao kolko su izgubili po paketu,al nije spomenuo da ko nije prodao nije nista izgubio[angry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

najjaci je bio kad je reko da ne vjeruje kako je dogovor izmedju fondova javan[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

sto nije rekao da ne vjeruje da je dogovor izmedju fondova unaprijed sklopljen?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sto nije rekao da ne vjeruje da je dogovor izmedju fondova unaprijed sklopljen?
[/quote
Ma bas njega briga,ima on sigurno ko i Biber neki dobar info[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

da Hrgica je imala širom otvorene okice ; a znamo da su “u strahu velike oči” .. očito je da je u dionicama i da je frka ..
hm da pitanja su bila; pa ajmo reći ok, obzirom na dosadašnja pitanja tv novinara na ovu temu .. po meni je Kardum puno bolje odgovarao , Petrov je dobro rekao da su danas racionalni kupovali ; ( među njima sam bio i ja [thumbsup] )

New Report

Close