Cestitke nasoj “sposobnoj” vlasti za ovo:
http://www.net.hr/vijesti/page/2008/01/12/0074006.html
No, koga briga za to. Nama su bitnije vijesti sto su si Milanovic i Sanader imali za reci danas u Saboru.
Čemu razočaranje priajtelju? Pa zar si nešto drugo očekivao od ove kvazi države? Iz aviona je vidljivo još prije 15 godina da je par tisuća ljudi u ovoj državi spremno sve uništiti i prodati samo da uzme sebi,ali ne miljone koliko je normalnom čovjeku dovoljno-miljarde,samo sebi,sebi,sebi.
Poodavno uvidjeh da pokvarenijeg naroda od našega ne imade,narod spreman svog brata uništiti i otpomoći mu za samo jedno zrno soli…..
Bolje da ne nastavim jer bi mogao iznijeti neke podatke zbog kojih bi i glavu mogao vrlo lako izgubiti….[sad]
Evo nas opet na TV Dnevniku,očekuje se rast dionca jer se vraćaju fond menadžeri i brokeri…mislim da je i naš Šprajc mali dioničar….[proud]
Evo nas opet na TV Dnevniku,očekuje se rast dionca jer se vraćaju fond menadžeri i brokeri…mislim da je i naš Šprajc mali dioničar….[proud]
Rekao je da to očekuje ekipa s foruma [wink]
BAKICAAA: ” Evo nas opet na TV Dnevniku,očekuje se rast dionca jer se vraćaju fond menadžeri i brokeri…mislim da je i naš Šprajc mali dioničar….[proud] ” Rekao je da to očekuje ekipa s foruma [wink]
pa normalno kad i Šprajc piše ovdje. jedan je od nas.
[wink]
Da,to sam negdje pročitala…nek nam se javi…[proud]
pa nije poblesavio.
osim toga Bakice, pazi što pišeš jer bi mogla završiti na dnevniku.[proud]
jel šprajc karo … pardon karoje?
jel šprajc karo … pardon karoje?
Nije, Karoje je Kucilo[lol]
BAKICAAA: ” Da,to sam negdje pročitala…nek nam se javi…[proud] ” pa nije poblesavio. osim toga Bakice, pazi što pišeš jer bi mogla završiti na dnevniku.[proud]
Nedaj Bog…to ti je kao ono da Bogda ti kuća bila na CNN-u….