misko:
”
sakai:
”
kaj prica Kardum, propustih dnevnik…
”
Cijeli prilog ukratko: rast burzovnih indeksa u u 2007. (BiH 100 posto, Srbija 57 posto, HR 57 posto), Europa i SAD ispod 10 posto!”
samo što su umjesto “rast indeksa” govorili “rast prometa” [smiley]
da, to sam i ja skuzio, al sam mislio da krivo cujem. Koje legende…..
sakai: ” kaj prica Kardum, propustih dnevnik… ” Kardum uvijek priča jedno to isto. samo puke činjenice o trendu kretanja dionica i Crobexa. drugo ne smije niti pričati a ne bih rekao i da zna sve i kad bi smio.
Ja znam tko bi sve rekao[lol] [lol]
febo: ” sakai: ” kaj prica Kardum, propustih dnevnik… ” Kardum uvijek priča jedno to isto. samo puke činjenice o trendu kretanja dionica i Crobexa. drugo ne smije niti pričati a ne bih rekao i da zna sve i kad bi smio. ” Ja znam tko bi sve rekao[lol] [lol]
tko?
Onaj kojeg je namlatio, sve bi priznao[lol] [rolleyes]
[color=blue]Srpski Bill Gates osvaja i Hrvatsku[/color]
[color=blue]Srpski Bill Gates osvaja i Hrvatsku[/color] http://www.vecernji.hr/home/manager/2981705/index.do
Ovo me potsijetilo na jednu obiteljsku priču,,za mene jako osobnu ,ukratko ;
Moj pradjeda odluči prodat konja koji je za ono vrijeme bio ponos kuće,
Kad se to pročulo nijje puno prošlo pojavi se kupac i ponudi primjer.200 za didinog konja.
“Ništa od posla malo mi daješ,,ja ću u nedilju s njim na pazar” odbije ga dida
Na pazaru u Sinju dobije npr.190 i na pitanje svih iz kuće zašto ga nije proda onome prvom šta mu je doma doša,,
Did će mudro”Nek su me zahebali na pazaru,ali me niko neće hebat u vlastitom dvoru”
Prošle godine ostvario sam iznadprosječne prinose. Naročito na kraju godine. Stoga sam ove godine odlučio malo stati na kočnicu. Da ne pretjeram. Pa ako je netko na dijeti i ima kakav savjet … [cry]
Prošle godine ostvario sam iznadprosječne prinose. Naročito na kraju godine. Stoga sam ove godine odlučio malo stati na kočnicu. Da ne pretjeram. Pa ako je netko na dijeti i ima kakav savjet … [cry]
Imam nešto savršeno za tebe, da prste poližeš.
Vaš link
[lol] [lol] [lol]
[color=blue]Franšiza najsigurniji biznis za početnike[/color]
Hanfa oduzela brokerske dozvole direktoru Abacusa i brokeru Ilirike
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4f7c8fd7-efe2-47c3-b139-619d8c7d0f81&open=sec