BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ni ja ne volim Styriju baš previše, jednostavno mi nisu simaptični, no nisu li to ipak Austrijanci?[huh]
Što se Vjeke tiče, rakao bih da čovijek radi svoj posao sasvim OK (nije uvlačenje)

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink]
Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup]

Pessimism Is Your Friend

Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup]

Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup]

Alamo: ” Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup] ” Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup]

Akzionen Gheselschaft.
tako bi se nekako reklo Dioničko društvo.[wink]

BAKICAAA: ” Alamo: ” Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup] ” Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup] ” Akzionen Gheselschaft. tako bi se nekako reklo Dioničko društvo.[wink]

Ja,ja sehr gut…[proud]

“Mi du liebe vas, sve cuzamen. Dobrokommen.”

Poslovni jugend

No respect

Ja,ja ..bitte sehr….[wink]

Ich bin
du bist
er ist
Ich bin Zgubidan .Ich vonst in Vrapce[proud] Za dalje dajte lovu[proud]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ja Das ist einen AktionarDivizionen Jugend.[wink]

Ja Das ist einen AktionarDivizionen Jugend.[wink]

Mein Gott…[pray]

Digresija i total OT, ali kakva ironija od smrti:

Bhutto umrla od udarca glavom o krov automobila

ISLAMABAD, 28. prosinca 2007. (Hina/AFP) –
Glasnogovornik, general Javed Cheema, rekao je da je pakistanska oporbena čelnica umrla od ozljede na glavi koju je zadobila udarivši o ručicu za spuštanje krova, pokušavajući se skloniti u unutrašnjost automobila u trenutku napada. [undecid]

No respect

Du bist.. Jugend…………………ha ha ha .

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close