ni ja ne volim Styriju baš previše, jednostavno mi nisu simaptični, no nisu li to ipak Austrijanci?[huh]
Što se Vjeke tiče, rakao bih da čovijek radi svoj posao sasvim OK (nije uvlačenje)
Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink]
Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup]
Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup]
Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup]
Alamo: ” Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup] ” Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup]
Akzionen Gheselschaft.
tako bi se nekako reklo Dioničko društvo.[wink]
BAKICAAA: ” Alamo: ” Neće Vjeku nitko maknut. Ja sam čuo da je vjeko Austrijanac. Čulo, pa oni su Štajerci, ne. [wink] Vjeko mi smo uz tebe.[thumbsup] ” Evo ja ću odmah progovoriti njemački…[thumbsup] ” Akzionen Gheselschaft. tako bi se nekako reklo Dioničko društvo.[wink]
Ja,ja sehr gut…[proud]
Ich bin
du bist
er ist
Ich bin Zgubidan .Ich vonst in Vrapce[proud] Za dalje dajte lovu[proud]
Ja Das ist einen AktionarDivizionen Jugend.[wink]
Mein Gott…[pray]
Digresija i total OT, ali kakva ironija od smrti:
Bhutto umrla od udarca glavom o krov automobila
ISLAMABAD, 28. prosinca 2007. (Hina/AFP) –
Glasnogovornik, general Javed Cheema, rekao je da je pakistanska oporbena čelnica umrla od ozljede na glavi koju je zadobila udarivši o ručicu za spuštanje krova, pokušavajući se skloniti u unutrašnjost automobila u trenutku napada. [undecid]