BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] ludlum: ” Samo da dodam da je Dax u plusu 1,50 %,ATX u plusu 2,0 % a Nasadq danas već na plus 1,2 %,Dow u plusa 0,80 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samomi padamo……..haha. ” kako će nam sada precjednik objasniti da ovaj pad ima veze sa stanjem na svjetsk. trzistu kapitala jadno prejadno a taj lik je jos i pocasni clan moje zajednice sramim se sramim

koja ti je to zajednica gdje je on pocasni lik? UDBA [huh]

nego, gledajuci ovako izvan domovine, cini mi se da je ovo stvarno kratkorocni pad – mali prometi, cijeli svijet u zelenom, ne zna se tko ce sastavit Vladu
osobno vjerujem da ce Dr.Ivo to vrlo brzo sredit, i da ce ic zestoko u zeleno

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

borism:

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color] ludlum: ” Samo da dodam da je Dax u plusu 1,50 %,ATX u plusu 2,0 % a Nasadq danas već na plus 1,2 %,Dow u plusa 0,80 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samomi padamo……..haha. ” kako će nam sada precjednik objasniti da ovaj pad ima veze sa stanjem na svjetsk. trzistu kapitala jadno prejadno a taj lik je jos i pocasni clan moje zajednice sramim se sramim

koja ti je to zajednica gdje je on pocasni lik? UDBA [huh]

nego, gledajuci ovako izvan domovine, cini mi se da je ovo stvarno kratkorocni pad – mali prometi, cijeli svijet u zelenom, ne zna se tko ce sastavit Vladu
osobno vjerujem da ce Dr.Ivo to vrlo brzo sredit, i da ce ic zestoko u zeleno

zestoko ide samo u usta,nista ti ja ne volim zestoko nego laganini kako i zasluzuje

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]

deimos: ” zabloc: ” vi još ne shvaćate da korekciju izazivaju mali ( barem kod nas), ako svi povuku prodajne naloge tko će kupiti i po kojoj cijeni??? veliki sjede sa strane i lagano cijede male, baš zbog te umjetne panike koju stvaraju! Zato povucite sve prodajne naloge i vidjet ćete što će se desiti! ” Nije bas da prodaju mali, ako malo bolje pogledas transakcije na vecini http://engine.xclaimwords.net/click.aspx?tid=614&partnerid=114786&linkOut=http://engine.xclaimwords.net/redir.htm?url=www.hrportfolio.com/”)’ name=”link1″ id=”link1″ class=”XClaimStyle” style=”border-bottom: 1px solid rgb(1, 141, 37); margin: 0px ! important; height: auto; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; text-decoration: underline ! important; cursor: pointer; padding-bottom: 1px ! important; color: rgb(1, 141, 37) ! important;” onmouseover=’ShowAd(1);window.status=””;return true;’ onmouseout=”HideAd(1);”>dionica, vidjet ces da oni malo veci prodaju malima… ” Dobro zapažanje. Naime, vidljivo je da veliki uvaljuju malima. Najbolji primjer su Ingra, Igh, i ostale popularne dionice. Na većini dionica na asku ih se toliko naredalo da je to bolje ne gledati. Cijene od prije par mjeseci čine se nedostižne i burza će i dalje padati jer velika je neizvjesnost u zraku. Stranci ne kupuju, domaći fondovi su svjesni da moraju pustiti da cijene padaju jer nema smisla masovno ulaziti po visokim cijenama, a mali kupuju ko blentavi čim naraste a veliki čim padne. IGH po 9000 su uzimali pravi igrači i već za dan, dva uvaljali to što su uzeli malima po 11-12000. Ingru isto tako uzimali po 46000 i prodali po 52000, a jedan od prodavatelja po najvećim cijenama u zadnjih par dana je Igor Oppenheim. dokle će ovo trajati, nitko ne može znati, ali meni ne miriše na dobro i na to sam već neko vrijeme upozoravao. Nadam se da će iza nove godine sve biti po starom, inače ću razmisliti isplati li se išta više kupovati ili je bolje oročiti novce. Inače, dokupljujem ovih dana neke svoje uzdanice bez ikakvih problema. Stanem prvi na BID i uvijek dobijem što sam zadao, a tako nije baš svaki put bilo…[proud]

Što ti mrziš tu Ingru to svijet nije vidio.
Međutim u tim hrpetinama postova vezanim za tu dionicu još tamo od 11 000 kuna, konstantno i nadalje iznosiš neistine.
Nije istina da prodaju veliki već obrnuto.
Treba samo pogledati top 10 i vidjeti koliko je dioinca kupljeno samo od strane PBZ Equityja, AZ mirovinskog fonda , RBA mirovinskog fonda PBZ CO mirovinskog fonda, također i fondova izvan top 10. Ne na desetine milijuna kuna, već na 100- tine milijuna kuna.
A i nekih renomiranih igrača na tržištu kapitala za koje neki od Vas drže osobito.

Oppenheim je prodao 106 komada i to ne na burzi već izvan nje ( danas je bio demantij ) od svojih ukupno 5 697 komada. Pa kako onda možeš pisati takve gluposti ?
Pitam se kako ti uopće nije više neugodno spomenuti Ingru, nakon svega što si napisao još tamo od 11 000 kuna. Umjesto da napišeš pogriješio sam i točka -Plavi i ostali bili ste u pravu.[tongue]

IGH ti je dizao od 6 000 jedan ili više fondova prema tome opet nisi u pravu.
PA daj više..[pray][pray]

Glavno da prodaješ priče na svojim dionicama o nekakvom dugoročnom ulaganju od 10 i više godina, gdje je Lola btw?

BTW mislim da sutra idemo lagano premo gore.Živi bili pa vidjeli.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

daj plavi ne pričajmo opet o ingri. imao si sreće ili su ti došapnuli i to je sve. koje si druge dionice tako pogodio kao ingru – nema ih. simpatičan si, ali nećemo nas dvojica o burzi jer ipak mislim da sam na burzi proteklih godina zaradio puno više od tebe. i daj pusti više tog jadnog lolu (kojeg imam prilično malo) i bolje ga kupuj jer cijene su jako povoljne, za razliku od ostalih prepumpanih dionica. e , kad bi ti znao koje ja sve dionice imam, mislim da bi se jako iznenadio. ja pišem samo za nekoliko njih za koje smatram da ne može pogriješiti nitko tko ih kupi, a o ostalima šutim. tako je pametnije, da mi ne bi neki gurali pod nos poput tebe koji si napeo s tim lolom ribarem kao da ti je ženu preoteo.

@ Cayman

Ja ne pogađam kao ti, pa onda promašiši nemam nikakve došaptače kako insinuiraš.
To se lijepo vidi po mojim postovima.
SAmo činjenice i argumenti + malo matematike.

I nije samo INGRA ima ih jako puno.
Koliko hočeš.
PBZ, ZABA, KOEI, HDEL, VDKT, VART , BD62, SUNH, JMNC, JNAF PLVA, VIRO..više niti sam ne znam.

Može li više, i bolje??
Pogledaj malo po temema cijene tada i cijene nakon toga i danas.

P.S. Što ti je sa ulaganjima u Srbiji??
Taman si otišao tamo , tako si barem napisao, i taman je počela korekcija koja niti dan danas nije završila.
Da ne kažem erozija burze ili neku goru riječ.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: [color=blue]VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)[/color]

lllllll

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

jovica:

Dogovrili se Sanader-Frišćić-Adlešić. Dolazi nam zelenilo.”

Gdje piše da je ” dogovoreno “?

Gore mozemo ako je ovo istina a imamo i Cigu!!! [thumbsup]

skype - ivek1234

SDP POZIVA NA STRPLJENJE
Milanović: Nema razloga za nervozu i pozive na ulicu

Ovaj će nas koštati,i vremena,i živaca,i novaca.

jovica: ” Dogovrili se Sanader-Frišćić-Adlešić. Dolazi nam zelenilo.” Gdje piše da je ” dogovoreno “?

Na teletextu HTV-a…ali samo da su se dogovorili da ce se probat dogovorit….kakva ekipa.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

..plavi, ovaj smajlić ti je genijalan !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: [color=blue]DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]

dragi drugari!!
nebuloze o porezu na kapitalnu dobit ostavite za svoju djecu (ako ih imate) iako se niti djeci ne bi trebalo lagati…
dvije su neistine prisutne:
1. crveni uvode porez na kapitalnu dobit, a plavi ne! – NETOČNO! oboje ga uvode samo plavi to skrivaju iako moraju uvesti p.k.d jer je takva praksa u svim zapadnim zemljama (tajming plavih će biti ponešto kasniji, ali porez dolazi sigurno)[cool]
2. porez na kapitalnu dobit baciti će burzu u neviđenu korekciju – NETOČNO! korekcija će se desiti upravo zbog vas koji ovo tvrdite ali biti će kratkog vijeka, taman toliko koliko će trebati da na dnevniku upoznaju svekoliki živalj kako je uvođenjue poreza na k.d. dugotrajan proces koji zahtjeva temeljitu pripremu.[undecid]

[b]Uvijek imaj na umu da je put samo put. [/b] [i]Carlos Castaneda 'Učenja Don Juana: Znanje Jaqui Indijanaca' [/i]

Premješteno iz teme: [color=blue]DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]

nebuloze o porezu na kapitalnu dobit ostavite za svoju djecu

Samo bih dodao da uz ovaj omjer snaga i ogromnu koaliciju koja Zokiju treba biti ce cudo ako uopce uspije donijeti budzet a kamoli ista drugo. Ako im Che udjeli mandat osnovno pitanje je koliko ce bahati Zoki izdrzati sa agresivnim Cacicem, suludom Pusckom & Co. Mislim da nece dugo. Racan je jedva izdrzao u puno boljoj konstelaciji snaga. S druge strane mislim da je pitanje dana kada ce se umijesati sponzori iz EU i ovo rascistiti jer je Che definitivno way over line!!! [cool]

Evo opet se igram Nostradamusa. [rolleyes]

skype - ivek1234

New Report

Close