BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma samo je pitanje vremena dok se ne objavi da je HDZ koaliro sa HSS i HSLS i da ide u formiranje vlade…SDP ima puno slabije sanse…A ljudi koji zele da SDP bude na vlasti,njih stvarno ne razumijem, pogotovo sada kada su izgubili, dakle da SDP formira vlast trebaju koalirati sa skoro svakom strankom osim HDZ i manjinama da imaju prevlast u saboru…a to znaci da cak i ako se dogovore pa to ce biti takva neka mjesavina vlasti da nitko nece znati ko zapravo je glavni, i da se recimo nakon godinu ili dvije koje su sada krucijalne jer smo pred europom bilo tko od tih stranaka pa cak i manjine, samo jedan stolac manje u saboru i ovi gube vlast, i sta ce onda biti? i ne samo to pa nema milanovic tolko iskustva da bude priblizan sanaderu u prgovorima u EU…pa kad bi on doso tamo valjda bi mu se smijali gle neki mali pinklec sa pristevima…A sam Sanader je pojava kada se pojavi ipak je to veliki covjek…

samo da kazem za kraj da nisam ja neki HDZ-ovac niti ga neznam kak jako volim ali jesam glaso za njih i mislim da su u ovoj situaciji u kojoj je nasa drzava sada bolji izbor HDZ… [wink]

Sanader se sastao s Friščićem i Đ. Adlešić

ZAGREB,28. studenoga 2007.(Hina) – Predsjednici HDZ-a, HSS-a i HSLS-a Ivo Sanader Josip Friščić i Đurđa Adlešić sastali su se danas i dogovorili da će, nakon konzultacija s predsjednikom republike Stjepanom Mesićem, razgovarati o koalicijskom sporazumu, izjavio je glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.

“Predsjednici stranaka sastali su se danas, analizirali rezultate izbora i dogovorili da će sačekati konzultacije s predsjednikom republike Stjepanom Mesićem i njegovo davanje mandata za sastavljanje vlade. Zaključili su da su stranke nakon toga spremne za razgovore o koalicijskom sporazumu”, rekao je Maček novinarima u HDZ-ovoj središnjici.

Mjesto i vrijeme sastanka Maček nije želio otkriti.

(Hina) xibob yaz

Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]

Izgleda da je dogovor pao:
“Predsjednici HDZ-a, HSS-a i HSLS-a Ivo Sanader Josip Friščić i Đurđa Adlešić sastali su se danas i dogovorili da će, nakon konzultacija s predsjednikom republike Stjepanom Mesićem, razgovarati o koalicijskom sporazumu.”
dnevnik.hr

pa evo ga na dakle samo je pitanje vremena… [thumbsup][cool]

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Dogovrili se Sanader-Frišćić-Adlešić.
Dolazi nam zelenilo.

Dogovrili se Sanader-Frišćić-Adlešić. Dolazi nam zelenilo.

PREDSJEDNICI HSS-a i HSLS-a Josip Friščić i Đurđa Adlešić sastali su se u srijedu s predsjednikom HDZ-a Ivom Sanaderom.

Čelnici triju stranaka zajednički su analizirali rezultate parlamentarnih izbora te je dogovoreno da se pričekaju najavljene konzultacije predsjednika RH Stjepana Mesića sa strankama oko mandata za sastavljanje nove Vlade. Nakon toga započet će razgovori o koalicijskom Sporazumu.

Održavanje sastanka i teme o kojima se na njima razglabalo potvrdio je i glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.

[pray][pray][pray]

Mesić: I radikali su bili većina, pa nisu dobili mandat

Ne može čovjek pregorit.

Novoizabrani zastupnik romske i još 11 nacionalnih manjina Nazif Memedi potpisao je danas, uz potporu Mreže romskih udruga, sporazum s predsjednikom HDZ-a Ivom Sanaderom, kojim Sanadera podupire kao mandatara za sastavljanje nove vlade.

Evo dobio je Sanader jednoga u koaliciju. [proud]

” PREDSJEDNICI HSS-a i HSLS-a Josip Friščić i Đurđa Adlešić sastali su se u srijedu s predsjednikom HDZ-a Ivom Sanaderom. Čelnici triju stranaka zajednički su analizirali rezultate parlamentarnih izbora te je dogovoreno da se pričekaju najavljene konzultacije predsjednika RH Stjepana Mesića sa strankama oko mandata za sastavljanje nove Vlade. Nakon toga započet će razgovori o koalicijskom Sporazumu. Održavanje sastanka i teme o kojima se na njima razglabalo potvrdio je i glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.
Sad će nam Zoki brže bolje zvati Friščića,da bi i on htio razgovarati. Prestrašni likovi nama kroje sudbine.

asdfgh123: ” Novoizabrani zastupnik romske i još 11 nacionalnih manjina Nazif Memedi potpisao je danas, uz potporu Mreže romskih udruga, sporazum s predsjednikom HDZ-a Ivom Sanaderom, kojim Sanadera podupire kao mandatara za sastavljanje nove vlade. Evo dobio je Sanader jednoga u koaliciju. [proud] ” Tko ce s kime nego… [tongue][smiley]

PA to su moji, među njima odrastao ( dobro ne baš doslovno ).
TO se moglo i očekivati.
ROmi su procijenili da je veća vjerojatnost da će Sanader sastaviti vladu, a Sanader im je vjerojatno ponudio uzmi ili ostavi. I oni uzeli.
Živjela Republika Peščenica.
[proud]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

TunaSalad: ” to je Jadranka izrecitirala jednu pjesmicu na romskom pa ih pridobila. neka nije zabadava vježbala. ” Da to nije bila ona pjesmica kak ono ide… djelem djelem opalim te cigloooom [smiley] Plavi kak se krecu cijene cigle na Pescenici? Dugo me tam nije bilo tj od srednje skole [smiley]

Ako pitaš za nekretnine, auuuu … ne pitaj.
Iako ne živim više tamo, dio Pešće ti je praktički , mislim da je to 1. zona.
Od 2 400 na više , koliko ja znam. Volovčica npr. prije Ivanićgradske, mislim da je Ivanićgradska granica slijedeće zone.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Samo da dodam da je Dax u plusu 1,50 %,ATX u plusu 2,0 % a Nasadq danas već na plus 1,2 %,Dow u plusa 0,80 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samomi padamo……..haha.

kako će nam sada precjednik objasniti da ovaj pad ima veze sa stanjem na svjetsk. trzistu kapitala
jadno prejadno a taj lik je jos i pocasni clan moje zajednice
sramim se sramim

Postanite Eu-robovi

New Report

Close