BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alien:

SLK: ” pa ti imaj dizela ZAGREB, 26. studenog 2007. (Hina) – Na benzinskim postajama hrvatske naftne kompanije Ine od sutra će biti skuplji samo Eurodizel čija bi se cijena poskupljenjem za 0,9 posto, na 8,00 kuna po litri, izjednačila s maloprodajnom cijenom Ininog Eurosupera 95. ” Eurodiesel je odavno 8,29 na OMV i Tifonu. Inin me ne interesira sve da je i upola cijene[smiley2]

hm…ne znam jesi li procitao zadnji usporedni test o kvaliteti goriva. OMW nije prosao bas najbolje.

BTW, frend me uvjerava da kad natoci na Ininoj crpki moze proci 50 km vise nego kad napuni rezervoar sa Tifonom. Je li to moguce???

Itekako je moguće. Ja s Tifonom imam strašna iskustva. Redovito točim za 200 kn. Obično s 200 kn pređem cca 440 km. Kad toliko natočim na Tifonu, pređem cca 380 km. Ja bih zaista volio znati što rade, da li su brojači podešeni tako da varaju ili nešto treće…

Hell is Empty and all the Devils are Here

interesantno – neki pa kažu da točeći na OMV-u pređu više – hm
ja sam također prešao još prošle god. na OMV (o eurodizelu govorim) i bilo je bolje-više km sa punim rez. i čini mi se na gasu življe…[smiley2]
morat ću ponovno testirati – provjeriti pređene km

i netko je rekao da je eurodizel na OMV već odavno preko 8 kn – e pa ja plaćam ispod 8 kn – kako bude sutra ne znam[smiley6]

Ja redovno točim u Austriji benzin i isplati se jako.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kada sam putovao po njemačkoj i austriji sam uvijek bolje prošao – ali i više platio (njemačka)
slićno je bilo i u danskoj i nizozemskoj

U Finskoj sam placal u prosjeku 1 € za eurodiesel a trosil 4,5 l/100 km sto ovdje mogu sanjati.

zvone101 od proslog utorka je cijena 8,2x na OMV i Tifonu

Ja točim na Tifonu i Omv-u i n i k a k v i h problema za vodu i sl, prijeđe se veći broj km. O brodu i motoru da ne govorim. Kada mi čovjek na INI u Opatiji kaže prije nekog vremena, a ča točite kod nas idite na Vrata Jadrana (blenuo sam)!!!
Hvala mu pošteno od njega.

Ja redovno točim u Austriji benzin i isplati se jako.

I moj brat Robert, također.

No respect

U Finskoj sam placal u prosjeku 1 € za eurodiesel a trosil 4,5 l/100 km sto ovdje mogu sanjati.

zvone101 od proslog utorka je cijena 8,2x na OMV i Tifonu

kak mi je to promaklo :8(

@Alien
i Budd.

Ja uvijek tocim benzinca do vrha, dakle sumnjam da mogu varati sa brojacem. Ali mi se stvarno cini da je frend u pravu. Uopce ne kuzim kako je to moguce ali izgleda da je.

Mozda bismo mogli zamoliti nase clanove koji imaju veze sa autoindustrijom da proceprkaju to malo?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Bio je u autoklubu prije nekoliko mjeseci veliki usporedni test svih pumpi u Rvata.

Zaključak u kratko
Tifon – najbolje gorivo, jedino zadovoljava Euro 5 normu
OMV – drugo po kvaliteti, Euro 4 norma
Ina – treća po kvaliteti, Euro 4 norma, ali ima u prosjeku više sumpora i nečistoća od OMV-a i postoje dosta velike oscilacije na samim ininim pumpama (stariji spremnici, lošiji aparati, slabije posječeni, veće mogućnosti kemije – od strane radnika i vozača cisterni)

Ja sam imao loša iskustva s ininim pumpama uglavnom na moru (benzinac), auto se guši, trokira, ne može ubrzati …. Od onda točim samo na OMV-u i na Tifonu i nikakvih problema nisam imao, ali svejedno još uvijek čuvam račune kada natočim jer ako se bilo što desi nitko ništa ne prizna bez računa.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

I da zaboravih kazati zaobilaziti privatne pumpe u širokom luku :-)d

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

valentine: ” Ja redovno točim u Austriji benzin i isplati se jako. ” I moj brat Robert, također.

:-):-((|-)

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close