BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kolege, trenutno sam neko vrijeme moderiran,iz razloga što sam zatrpavao forum postovima, te u prekomjernoj koncentraciji onemogućavao drugim korisinicima komunikaciju, te izražavanje vlastitog mišljenja, odnosno stajališta.( to želi moderator kazati; predpostavljam)

Nadalje to se odnosi samo na teme Ingra, Igh, Atlantic grupa (iako ne vidim negativnu stranu )
Prije svega istaknuo bi Ingra ( tema), no u zadnje vrijeme sve slabije zbog moderiranja.

Pozdrav

Ja mislim da ni oni sami ne znaju zašto su te stavili na moderiranje.
Vidim da su tu neki interesi prije svega.
Ne vidim zašto je kolega Matrix na moderiranju, i prije svega bi molio obrazloženje iz PRAVILA KORIŠTENJA FORUMA, ako ima takvih pravila protiv informativnih postova kolege Matrixa. Ovdje postoje takvi igrači koje bih trebalo odmah katapultirati iz foruma, a nemoderirani su.
Postoji li točka u pravilima koja ima posljedicu za moderiranje kolege Matrixa??? Ako postoji, mogu li je vidjeti.

Lijepo bih molio. Hvala.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

[color=blue]Nema razloga za rast kamata iduće godine[/color]

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,11,18,zeljko_rohatinski,98579.jl

Pessimism Is Your Friend

ALAMO, šta bi to značilo u kratko???

ukratko? Pa Rohatinski pričao 2 sata Jadranki Šević, i ja da sada skratim u 3 reda. [smiley2]

Pa ne znam da li su djelovanja Rohatinskog naručena u zadnje vrijeme s njegovim iznošenjima u javnosti o inflaciji. Zašto nije pričao o inflaciji u 10mj, ili 9mj, nego 10 dana prije izbora. Vidi li netko političku poruku biračima? Rohatinski kaže da ne vidi.
Isto tako naglašava inflaciju. Kako će se inflacija odraziti na zarade naših poduzeća koje kotiraju na burzi i koje imamo u portfelju? U Inteligentnom investitoru (Graham) piše da ako inflacija direktno utječe na zarade, da bi se to trebalo i vidjeti na vrijednosti starog kapitala, što implicira da bi se povećale stope zarada na stari kapital, tj. i na ukupnoj vrijednosti kapitala. I Graham dalje piše, da iako su proizvođačke cijene porasle za 40%, ništa se slično nije dogodilo u zadnjih 20-ak godina. Jedini način na koji bi inflacija mogla povećati vrijednost običnih dionica je porast stope zarada na investicije u kapital, a na temelju prošlih iskustava, to nije bio slučaj.

I na kraju Rohatinski ne vidi nikakvu moguću krizu koja može proizaći iz procjena međun.fin.institucija što bi dovelo do mogućeg usporavanja međunarodnih tokova kapitala.

Pessimism Is Your Friend

Ok, hvala.
Znači puno buke , nizašto. Biti će malo veća inflacija i to je to.

Ok, hvala. Znači puno buke , nizašto. Biti će malo veća inflacija i to je to.

Nema na čemu. Hvala tebi što si me natjerao da uzmem knjigu u ruke [smiley11]

Pessimism Is Your Friend

Gledam na nase jadne IPO-e i usporedujem ih sa PetroChina-om, prvi dan rast od18 na 48 , ljudi da odemo u Chinu na burzu dok ovo kod nas ne dode u red , a ?[smiley11]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Gledam na nase jadne IPO-e i usporedujem ih sa PetroChina-om, prvi dan rast od18 na 48 , ljudi da odemo u Chinu na burzu dok ovo kod nas ne dode u red , a ?[smiley11]

i još kažu da smo mi skupi,a kod nas je prosječni p/e 30,a kod njih 60,doduše imaju rast godišnji od 11%…..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

http://www.poslovni.hr/61011.aspx

Fizulic u nevolji[smiley2].. glavno da se lova obrce..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

koja banana… imali smo lijepo stabilno tržište i eto ti sad, čim su izbori zakucali na vrata sve se crveni [smiley6]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

koja banana… imali smo lijepo stabilno tržište i eto ti sad, čim su izbori zakucali na vrata sve se crveni [smiley6]

Burza ulazi u novu stranačku boju.

No respect

Evo kolege, trenutno sam neko vrijeme moderiran,iz razloga što sam zatrpavao forum postovima, te u prekomjernoj koncentraciji onemogućavao drugim korisinicima komunikaciju, te izražavanje vlastitog mišljenja, odnosno stajališta.( to želi moderator kazati; predpostavljam)

Zanimljivo! Možda bi se trebao ugledati u kolegu Čarugu. On mjesecima zatrpava forum postovima bez ijednog slova!?[smiley9]

New Report

Close