BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color]

kako da kupim zlato?

Zlato ti je sada na rekordnim razinama, kao i srebro. Kao sa kraja 70 tih, prevedeno na današnje cijene.
Inače odeš u zlatarnu i kupiš i može se ispostaviti da je dobra kupnja.

Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color]

CRNOBIJELI: ” kako da kupim zlato? ” Zlato ti je sada na rekordnim razinama, kao i srebro. Kao sa kraja 70 tih, prevedeno na današnje cijene. Inače odeš u zlatarnu i kupiš i može se ispostaviti da je dobra kupnja.

Ne mozes u zlatarni kupiti zlato nego nakit. Zlato mozes kupiti u rafineriji plemenitih kovina http://www.rafinerijaplemenitihkovina.hr/ ali moras biti pravna osoba – zlatar. Mislim da se vani moze kupiti u banci.

Čini mi se da je kaos zavladao i na forumu.Ljudi pišu svoja razmišljnja u prvu temu koja im se uspije otvoriti.Naravno,ni ja nisam iznimka….

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Čini mi se da moj nick polako dobiva smisao….[smiley16]

Nije majka klela sina što je kock'o... već što se išao vadit'!!!

Čini mi se da moj nick polako dobiva smisao….[smiley16]

Ti si ako se ne varam bankrotirao ’95…

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Barings: ” Čini mi se da moj nick polako dobiva smisao….[smiley16] ” Ti si ako se ne varam bankrotirao ’95…

kako je krenulo… ponovo i 2008….[smiley2]

Nije majka klela sina što je kock'o... već što se išao vadit'!!!

evo nam i ledo ode u blokadu
bolje i blokada nego ovaj masakr

Postanite Eu-robovi

na moju zalost kasno sam shvatio sto se sprema,svaka cast posejdonu i slicnima,koji su na vrijeme shvatili i povukli novce,sada gledam kako pada,i pada i pada..glasat cu za bilo koga,samo neka natuknu tko ce trziste vratiti u zivot.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Jel se sjeća netko, tko je izvođač radova?

Otvorena naplatna postaja Križ na autocesti Zagreb – Lipovac

ZAGREB, 16. studenog 2007. (Hina) – Hrvatske autoceste (HAK) otvorile su danas naplatnu postaju kod čvora Križ, na autocesti Zagreb – Lipovac, priopćeno je iz HAC-a.

Naplatna postaja Križ dio je zatvorenog sustava naplate cestarine na toj autocesti. Nalazi se između Ivanić Grada i Popovače.

Čvor Križ izgrađen je kako bi se omogućila bolja prometna komunikacija nove Gospodarske zone Križ s autocestom.

Cestarine za dionicu Ivanja Reka (istočni izlaz iz Zagreba) – Križ je 13 kuna za osobna vozila.

Ugovorena vrijednost radova za izgradnju naplatne postaje, čvora i spojne ceste iznosi 61 milijun kuna, kaže se u priopćenju.

No respect

[color=blue]New York najskuplji, Moskva na drugom mjestu[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/new-york-najskuplji%2c-moskva-na-drugom-mjestu,2434.html

malo off topic ali…
znate li gdje bi mogao gledati dnevni rast/pad cijena na grafu..postoji li to kod nas uopće…
reatime..
thnx

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

na limunu:
http://www.limun.hr/main.aspx?id=18
malo je prekisel danas …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close