ma nije mi prisjeo. ali s njima definitivno imaš osjećaj kao da radiš s nekretninom a ne dionicama [smiley7]
inače, gospodična na kreditima u Miramarskoj je zakon … sve kuži, sve zna … kad bi u zabi takve zapošljavali …
ne drukaj mi protiv zabe …
btw, jesi kad radio s erste vrijednosnicama ?
Ovo s određivanjem liste u PG je početak kraja.
Naime, sad bu oni određivali kaj smiješ kupovati, a kaj nije preporučljivo pa onda moraš doći osobno.
To znači da slobodno mogu odlučivati o tome i tako utjecati na tržište onako kako njima odgovara. Još samo fali da uvedu i skrbništvo nad dionicama i onda muljažama više nema kraja. A da će povremeno mijenjati listu uopće ne sumnjam.
btw, jesi kad radio s erste vrijednosnicama ?
ne. što?
fazan: ” btw, jesi kad radio s erste vrijednosnicama ?” ne. što?
čisto me zanima … nitko ih ne spominje … a negdje sam vidio da su u vrhu hr. brok. kuća … čini mi se po prometu … ne znam više gdje …
Saudijski Dr. Phil savjetuje kako ispravno tući supruge
“Opomenite ih – jednom, dva puta, tri puta, četiri puta, deset puta. Ako to ne pomaže odbijte s njima djeliti krevet”, savjetuje Al Arifi. “A ako to ne pomaže, treba ih tući?”, pita jedan od trojice mladića koji primaju savjete. “To je ispravno”, odgovara Al Arifi.
Potom mirno objašnjava mladićima kako je udaranje budućih supruga u lice “nije dobro”.
“Udaranje u lice je zabranjeno, čak i kada se radi o životinjama”, objašnjava on. “Čak i kada želite da vaša deva ili magarac počnu hodati, nije vam dozvoljeno udarati ih u glavu. To je istina za životinje, a još je više istina kada se radi o ljudima. Znači udaranje mora biti lagano i ne u lice”.
Arifi dalje objašnjava kako supruge treba tući po dijelovima tijela na kojima neće biti nikakve štete. “Ne smije ih se tući kao što bi se tukle životinje ili djeca, šamarajući ih lijevo i desno”, prezicira saudijski bračni savjetnik.
“Na nesreću, mnogi muževi tuku svoje žene samo kad se razbjesne, i kada počnu udarati, to je kao da udaraju u zid – tuku rukama lijevo i desno, a nekada koriste i noge. Brate, to je ljudsko biće što ga tučeš. To je zabranjeno. To se ne smije činiti”, zaključuje Muhammad al Arifi, “saudijski Dr. Phil”
Ovo s određivanjem liste u PG je početak kraja. Naime, sad bu oni određivali kaj smiješ kupovati, a kaj nije preporučljivo pa onda moraš doći osobno. To znači da slobodno mogu odlučivati o tome i tako utjecati na tržište onako kako njima odgovara. Još samo fali da uvedu i skrbništvo nad dionicama i onda muljažama više nema kraja. A da će povremeno mijenjati listu uopće ne sumnjam.
neće uvesti skrbništvo,to ne mogu po zakonu,ali će recimo raditi vođenje portfelja umjesto Vas kad oni procjene da je to potrebno….[smiley2]
To je najgora ,nejneprofesionalnija i najbezobraznija kuća u Hrvatskoj.
hehe… di si to iskopao Arape? Da ti nisi saudijskih dr Phil glavom i bradom?[smiley2][smiley2]
hehe… di si to iskopao Arape? Da ti nisi saudijskih dr Phil glavom i bradom?[smiley2][smiley2]
jutarnji…
ma nisam ti ja on, da jesam, ja bih pisao o tome kako zene (ne) smiju tuci muskarce[smiley2]