Evo ja zadnjih dana muku mucim sa ovim privatnim porukama; stalno trebam nesto brisati i izbacivati jer i nije bas neki kapacitet skladistenja. Sto mislite o tome da zamolimo cijenjenu gospodu iz poslovnog da povecaju kapacitet pohrane poruka?[smiley9][smiley9][smiley9]
Dnevno dva-tri puta sve čistim. [smiley10]
leon swpr: ” Evo ja zadnjih dana muku mucim sa ovim privatnim porukama; stalno trebam nesto brisati i izbacivati jer i nije bas neki kapacitet skladistenja. Sto mislite o tome da zamolimo cijenjenu gospodu iz poslovnog da povecaju kapacitet pohrane poruka?[smiley9][smiley9][smiley9] ” Dnevno dva-tri puta sve čistim. [smiley10]
SLK, reklo bi se, riječnikom burze, imate dobru likvidnost[smiley2][smiley2]
[color=blue]Grad bi trebao povećati ponudu zemljišta[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/grad-bi-trebao-povecati-ponudu-zemljista,1364.html
SLK, reklo bi se, riječnikom burze, imate dobru likvidnost[smiley2][smiley2]
Da, a tek sam nedavno shvatio otkud mi toliko poruka ispod avatara. I PP se broje, a zadnjih par mjeseci imam sigurno tri puta više PP poruka nego forumskih.
krpa: ” SLK, reklo bi se, riječnikom burze, imate dobru likvidnost[smiley2][smiley2] ” Da, a tek sam nedavno shvatio otkud mi toliko poruka ispod avatara. I PP se broje, a zadnjih par mjeseci imam sigurno tri puta više PP poruka nego forumskih.
Trguješ insajderskim informacijama,a?
[smiley2]
Trguješ insajderskim informacijama,a?
[smiley2]
Ma ne. Više sa ženama sa foruma. [smiley11]
mmstanic: ” Trguješ insajderskim informacijama,a? [smiley2] ” Ma ne. Više sa ženama sa foruma. [smiley11]
Trguješ sa ženama s foruma???[smiley8]
Lijepo bogami! [smiley2][smiley1]
Trguješ sa ženama s foruma???[smiley8]
Lijepo bogami! [smiley2][smiley1]
Posao je posao. [smiley11]
SLK, Monte Carlo… Takve su žene, ne zanimaju ih bogovi mora i politički borci…
[color=blue]Tvrtka one2play za tri godine planira IPO svojih dionica[/color]
SLK, Monte Carlo… Takve su žene, ne zanimaju ih bogovi mora i politički borci…
Svakakvog cvijeća u božjoj bašti…[smiley11]
Događaji dana
Pobuna Srba u Bosni
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,10,29,bih_rs,95977.jl
[smiley9][smiley9][smiley9]