Ja smatram da izbori nece pretjerano utjecati na nase trziste, jer fondovi moraju i ove godine odraditi svoj rast od barem 20% kao i pocetkom svake godine do sada???
…u ovom ludom sportu sam tri godine,i ćitam svakakve gluposti,kupi ovo,kupi ono……,a niko ne gleda politiku i političarske prevare……..e ja tvrdim,ne prodavajte veterinu,HT,kupujte s-n holding,solaris……bit će BUUUM!!
iwc; zasigurno imas lijepi sat; ali poprilicno snazno ulijeces sa savjetima za prvi post. Pa gdje si bio dosad? Sto znaci BUUUM? Mene to podsjeca na pucanje nekoga objekta pod pritiskom; mozebitno balona.[smiley9][smiley9][smiley9]
USA je vrhunska zemljA za privatnike jedan primjer je moj poznanik BLaskovic.V. za kojeg si mozda cuo,u Kanadi imam isto poznanika koji su privatnici,dalo bi se o tome debatirat satima.To nije bitno,bitno ja da nama idu dionice pa cemo tamo na kavu[smiley2]
meni više ništa nije jasno , ipko raste , viro pada ko sjekira u slobodnom padu.
do brokera ne mogu ni pod razno
kaj se događa ?!*?
pitanje; zašto se moderira tema bez cenzure? kada mogu očekivati bez moderiranja , koji su uvjeti?
Zato što se tema ne zove bez moderiranja.
meni više ništa nije jasno , ipko raste , viro pada ko sjekira u slobodnom padu. do brokera ne mogu ni pod razno kaj se događa ?!*?
Panika
pitanje; zašto se moderira tema bez cenzure? kada mogu očekivati bez moderiranja , koji su uvjeti?
Ne moderira se tema, nego korisnik.
portfelj mi izgleda ko u zemlji ludari postotaka od – 10 ,
+90
+350
jao
nije panika , ali ode mi logika [smiley1]
LoLa:
”
”
Ne moderira se tema, nego korisnik.
hvala na odgovoru
s obzirom kako u zadnje vrijeme doživljavam zse , neće me odmoderirati do sudnjeg dana.
bilo mi je ljepše dok na trg nisu došli novi dioničari.
sve si nekaj gruntam da odem u fond
ima tko kakvav mig
misliš li na kurje oko ili nešto drugo?