Premješteno iz teme: [color=blue]ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
ljudi, koliko vremena se dnevno bavite dionicama?
da ne radim mislim da bi vjerovatno cijeli dan bio na netu…
[smiley1]
Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]
Mnogo je novih dioničara na ovom forumu. Gledam malo u kutu piše: Ukupno gostiju 28787.
Čini mi se da je dioničarstvo u Hrvatskoj postalo ozbiljna konkurencija kladioničarima.[smiley2]
Aleksandar Veliki se nadvije nad Aristotela i upita: Sto mogu uciniti za tebe, Veliki ucitelju?
Makni mi se sa sunca, zar ne vidis da se suncam; odgovori Aristotel zmireci na jedno oko
kolega, ili je ovo neki cinizam koji ja ne razumijem ili ste pobrkali aristotela i demostena
naime prava prica ide ovako: demostenu se aleksandar divio (by the way demosten je zivo u bacvi) i dosavsi pred njega ga upita: sto zeli da mu ucini, a on mu odgovori da mu se makne sa sunca
aleksandar je otisao zadivljen mudroscu demostena
Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color] Mnogo je novih dioničara na ovom forumu. Gledam malo u kutu piše: Ukupno gostiju 28787. Čini mi se da je dioničarstvo u Hrvatskoj postalo ozbiljna konkurencija kladioničarima.[smiley2]
to nema veze s stvarnim brojem posjetitelja, to je vec odavno objasnjeno, naime sustav broji uvijek kad se pojavimo na poslovni.hr, dakle nas stotinjak ili vec koliko nas ima koji stalno tu dolazimo (plus u zadnje vrijeme jos toliko, mozda i vise) kad se pojavimo na forumu brojac ucita, zato se stvara tako veliki broj, inace on je daleko manji…
Novi stadion !?
leon swpr: ” Aleksandar Veliki se nadvije nad Aristotela i upita: Sto mogu uciniti za tebe, Veliki ucitelju? Makni mi se sa sunca, zar ne vidis da se suncam; odgovori Aristotel zmireci na jedno oko ” kolega, ili je ovo neki cinizam koji ja ne razumijem ili ste pobrkali aristotela i demostena naime prava prica ide ovako: demostenu se aleksandar divio (by the way demosten je zivo u bacvi) i dosavsi pred njega ga upita: sto zeli da mu ucini, a on mu odgovori da mu se makne sa sunca aleksandar je otisao zadivljen mudroscu demostena
Ma nije nikakav cinizam; vec prepiska iz predstave Aleksandar veliki gdje je Aristotel (Aleksandrov ucitelj zamijenio ustvari lik slavnog cinika Diogena (ne Demostena kako ste naveli, kolega), koji jest zivio u bacvi, ali je po legendi dao taj odgovor dok je prosio kipovima na trgu. Inace, bitna je poanta price, nevidim razloga za neke nepotrebne prepiske.[smiley9][smiley9][smiley9]
Evo pratim Larry King live i breaking news na CNN-u. California je u totalnom kolapsu od pozara. Taman sam napustio San Diego onaj dan kad su poceli pozari; a vidim da je vec 250.000 ljudi u S.D. county-u napustilo kuce (sve skupa preko milijuna u CA); autoputevi, javne ustanove, zoo, seaworld, Magic mountain itd zatvoreni; u San Diego quallcom stadionu-u borave izbjeglice (12.000); Schwarzie i Bush su na nogama; sve zivo gori a vjetar pojacava. Ne pise im se dobro.[smiley8][smiley8][smiley8]
Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color] Mnogo je novih dioničara na ovom forumu. Gledam malo u kutu piše: Ukupno gostiju 28787. Čini mi se da je dioničarstvo u Hrvatskoj postalo ozbiljna konkurencija kladioničarima.[smiley2]
Sad će štimac otvoriti burzu..[smiley2]
Završilo Otvoreno, lijepo su govorila omna četvorica, osonbo me najugodnije iznenadio Njavro.
Još jedan težak udarac Jurčiću i SDP-u.
a a tek kakve pohvale šukeru sanaderu i znajuzase![smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Zna li netko nešto o onim tečajevima brzog čitanja ?
U zadnje vrijeme bi dobro došlo s obzirom na poplavu informacija…
Premješteno iz teme: [color=blue]IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)[/color]
Evo moj drugi komentar, prvi je moderator izbrisao jer sam napisao da sam i ja ušao u “govna” tj. umjetna gnojiva ili ti ga Petrokemiju. Ljudi opustite se malo, preozbiljni ste, nije sve u novcu :):):)