OK, sve OK. Jedino što ne kužim što je fazan htio reči svojim postom?
interna spika ja i kovje …
Koliko se siječam nedavno je imao prigovor na rad tražilice na pos. forumu[smiley2]
Molim odgovor. Kada je dionica u blokadi dali se smiju mijenjati nalozi na prvih 5 u k/p tj. na sve naloge ili se oni smiju promjeniti tek kad blokada prestane.
Molim odgovor. Kada je dionica u blokadi dali se smiju mijenjati nalozi na prvih 5 u k/p tj. na sve naloge ili se oni smiju promjeniti tek kad blokada prestane.
Ma možeš kume sa svojim nalogom šta god želiš .[smiley2]
primus: ” Molim odgovor. Kada je dionica u blokadi dali se smiju mijenjati nalozi na prvih 5 u k/p tj. na sve naloge ili se oni smiju promjeniti tek kad blokada prestane. ” Ma možeš kume sa svojim nalogom šta god želiš .[smiley2]
Ma ok ali na pogledu na burzovni monitor ostaje zaleđeno stanje od sekunde blokade pa dok se dionica ne odblokira. Jesam li u pravu.
mravak:
”
primus: ” Molim odgovor. Kada je dionica u blokadi dali se smiju mijenjati nalozi na prvih 5 u k/p tj. na sve naloge ili se oni smiju promjeniti tek kad blokada prestane. ” Ma možeš kume sa svojim nalogom šta god želiš .[smiley2]
”
Ma ok ali na pogledu na burzovni monitor ostaje zaleđeno stanje od sekunde blokade pa dok se dionica ne odblokira. Jesam li u pravu.
Jesi. Na Mostichu neces vidjeti nikakve promjene dok traje blokada, no to tebe ne sprjecava da s nalogom ucinis stogod zelis
Nisam baš siguran u to. Koliko znam, nalozi se mogu povući za vrijeme blokade, ali se sigurno ne mogu stavljati.
Može se predati nalog brokeru dok traje blokada, ali ga on ne može izložiti na burzu, a izloženi nalog se može maknuti. Sigurno.
O Mostichu pričamo, koliko sam shvatio.
Baš zbog toga i jesu blokade da se narod malo sabere i primiri, s jedne i druge strane bojišnice.
Blokada = konsolidacija snaga i preraspored pozicija.
s obzirom da se zdravko mamic spominjao proslih dana u svojstvu najveceg torbara, nasao sam jedan link koji govori o njegovom usponu
ovdje se vidi o kakvom se covjeku radi, ali o covjeku koji je uspio…
http://www.javno.com/hr/sport/clanak.php?id=12869&upit=mamic