NHF=no hard feelings (bez ljutnje)
zahvaljujem kolega, (zaista sam neobrazovan)[smiley3][smiley5]
pozdrav
Duser: ” NHF=no hard feelings (bez ljutnje) ” zahvaljujem kolega, (zaista sam neobrazovan)[smiley3][smiley5] pozdrav
nema na čemu, naletjet ćete i na BSN (dosta često), uglavnom se koristi u kontekstu:
” I kako će vam to pomoći?, Bojim Se Nikako” Trade Mark by Apoks
strateg: ” Duser: ” NHF=no hard feelings (bez ljutnje) ” zahvaljujem kolega, (zaista sam neobrazovan)[smiley3][smiley5] pozdrav ” nema na čemu, naletjet ćete i na BSN (dosta često), uglavnom se koristi u kontekstu: ” I kako će vam to pomoći?, Bojim Se Nikako” Trade Mark by Apoks
I ne zaboravimo svima dragu RIB.
Iliti reži i bježi
[smiley2]
Urušavanjima dodajmo:
Kozari bok- Urušavanje obale kanala
ZAGREB, 29. rujna 2007. (Hina) – Na području Peščenice, između Kanalskog puta i Kozari boka, sinoć oko 21 sat urušio se kanal otpadnih voda u dužini oko 15 metara i širine tri metra, koji je noćas i zatrpan, doznaje se danas iz zagrebačke Policijske uprave.
Urušavanje je prouzročilo puknuće vodovodne cijevi, te pritisak vode i zemlje, zbog čega je popustio rubni dio obale koja je bila osigurana privremenim građevinskim zidom. Nadležno poduzeće odmah je počelo nasipavati urušeni dio kanala, a poslovi su dovršeni noćas oko 00,30 sati.
jel ima jos netko problem da mu se browser zavara kad otvara private messages. meni safari konstantno quit-a
jel ima jos netko problem da mu se browser zavara kad otvara private messages. meni safari konstantno quit-a
Nabavi si posteni browser. Npr Firefox [smiley1]
imam firefox[smiley1]
Izvinjavam se na smetnji. Ovdje je valjda sve u topicu, pa će valjda i moj stoti post proći. Možete nastaviti kolege [smiley2]
GERONIMO:
”
kada se popuni i peta zvijezdica[smiley8]
”
Na ovoj, 501. [smiley2]
Dobro došao.
[smiley2]