Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Na današnji dan, prije 16 godina …
I love the Smell of Profits in the Morning
eh, bili su to herojski dani. Malo tko se sjeti toga danas, šteta što je to tako.
[smiley6]
Pessimism Is Your Friend
Na današnji dan, prije 16 godina … http://www.youtube.com/watch?v=apiwbm1aFTI%5B/quote%5D
Lijepo je sjetiti se i nikad zaboraviti…
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Evo jo malo o PBZInvestu … Što PBZInvestor omogućuje? * Kupoprodaju dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi * Uvid u kretanje cijena dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu * Uvid u 5 najboljih ponuda za kupnju i prodaju dionica na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu (prikaz “dubine” tržišta) – alias Mosich Start * Izračun vrijednosti klijentove imovine za svaki pojedini vrijednosni papir, te ispis prometa * Ažuran status izvršenja naloga * Zadavanje naloga za prijenos sredstava na račun za isplatu. * Ažuran prikaz statusa Vašeg naloga * Promptnu obradu Vaših naloga
Krasno su počeli. Bio jutros u jednoj poslovnici. Jok! Ne može još. A toliko reklame. VELIKI MINUS ZA PBZ!
Ne zanima nas nikakav nacionalizam – mi zarađujemo.Postoje ljudi koji se bave emocijama i ljudi koji se bave biznisom.I to je to,kaže Petar Pintar,glavni menadđer “New Technologya”,zagrebačkog distributera IT opreme u srpskom vlasništvu,izvor Novi list
Zašto ja ne mogu započeti novu temu na forumu? Jel zato što sam korisnik sa malo poruka ili?…[smiley5]
KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost
Ne zanima nas nikakav nacionalizam – mi zarađujemo.Postoje ljudi koji se bave emocijama i ljudi koji se bave biznisom.I to je to,kaže Petar Pintar,glavni menadđer “New Technologya”,zagrebačkog distributera IT opreme u srpskom vlasništvu,izvor Novi list
Tako je. Na sreću, ja i ti smo preživjeli rat pa se sad mirne duše možemo baciti na biznis, a emocije prepuštamo siročadi i udovicama. Jel tako? [smiley6]
No respect
Zašto ja ne mogu započeti novu temu na forumu? Jel zato što sam korisnik sa malo poruka ili?…
[smiley5]
Vjerojatno zato što si pod moderiranjem.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Nije tako,to i ti i ja znamo,al stavi svaku stvar na svoje mjesto[smiley2]
Nemoj budit Posejdonovu ljubomoru…
No respect