BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma Ljubo ce jos x puta promijeniti svoje stavove do izbora. Kao sto rekoh vec puta, ne znam sto se uopce uzbudjujete oko izjava ijednog politicara pred izbore. Naslusat cemo se jos puno bajki basni i slicnih sra…

ako je ovo bez cenzure imam dodati da svi ama baš svi sadašnji pretendenti za premijera počevši od sanadera do đapića svoje će stavove korigirati sto puta u odnosu što danas govore. To mi svi znamo i ne treba se oko toga prepucavati. Ono što Sanader govori da neće biti poreza na kapitalnu dobit to je neistina kao štro jurčić već korigira svopj stav o tom porezu.

dan je pametniji od noći

Kakav je zapravo svijet u kojem živimo? Kakvi su ljudi koji zlorabe naše povjerenje? Dokle mogu ići svojim laganjem? Zapravo, smrdljivi svijet koji ciljeve ostvaruju preko leševa i briga ih samo za svoje debele trbuhe, a bajke svima nama pričaju. Kapitalizam je zapravo pohlepni sistem u kojem ljige i prevaranti dolaze najviše do izražaja. Mnogo ih je oko nas, samo ih treba primijetiti. Sve će napraviti za novac, a svome nadređenom će lizati papke ne bili se malčice prodali. Misle da su intelektualci, a zapravo su prgavi iskompleksirani debeli likovi puni bijesa i želje za prevarom, a sve u funkciji kako bi svoje ciljeve ostvarili. Okrenite se, ima ih na stotine, uglavnom nije ih teško naći.

Okrenite se, ima ih na stotine, uglavnom nije ih teško naći.

Normalno da ih nije tesko naci kad su u debeloj vecini

Normalno da ih nije tesko naci kad su u debeloj vecini

Ako ih netko ne zna prepoznati malo ću pojasniti.
Kriju se tako da govore sve lijepo o vama (zapravo vas mrze i jako su zavidni). Rade za druge, a jedina mogućnost napretka je lizanje stopala nadređenim. Imaju neki problem koji rješavaju na način da uzmu od vas nešto što pripada vama kako bi svoj plitki ego nahranili. Tada su vrlo sretni jer misle da su za.ebom uspjeli. Vrlo su ranjivi, a kao kameleoni mijenjaju boje. Frustrurani poprilično, lažu čim zinu, laskavi, ali u sebi vrlo ljuti. Ne vole pametne, rade vam iza leđa, pokušavaju promijeniti položaj tako da vam prodaju bajke o tome kako su jako na tržištu traženi, a zapravo ih nitko ne želi, nego na taj način žele pokazati koliko su važni.
Kada dobiju što žele, tada se boje jer ste ih otkrili, da ih ne provarite i ne izgube ono što su za.ebom dobili. Na kraju, bivaju vrlo sretni dobivenim dok jednog trenutka i oni ne osjete nešto…

Evo jo malo o PBZInvestu …

Što PBZInvestor omogućuje?

* Kupoprodaju dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi
* Uvid u kretanje cijena dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu
* Uvid u 5 najboljih ponuda za kupnju i prodaju dionica na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu (prikaz “dubine” tržišta) – alias Mosich Start
* Izračun vrijednosti klijentove imovine za svaki pojedini vrijednosni papir, te ispis prometa
* Ažuran status izvršenja naloga
* Zadavanje naloga za prijenos sredstava na račun za isplatu.
* Ažuran prikaz statusa Vašeg naloga
* Promptnu obradu Vaših naloga

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

burzi u realnom vremenu (prikaz “dubine” tržišta) – alias Mosich Start[/b] * Izračun vrijednosti klijentove imovine

Ma dali s njim dobivamo prikaz “dubine tržišta ili ne ?????Mosich Start nema taj prikaz ![smiley3]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Evo jo malo o PBZInvestu … Što PBZInvestor omogućuje? * Kupoprodaju dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi * Uvid u kretanje cijena dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu * Uvid u 5 najboljih ponuda za kupnju i prodaju dionica na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu (prikaz “dubine” tržišta) – alias Mosich Start * Izračun vrijednosti klijentove imovine za svaki pojedini vrijednosni papir, te ispis prometa * Ažuran status izvršenja naloga * Zadavanje naloga za prijenos sredstava na račun za isplatu. * Ažuran prikaz statusa Vašeg naloga * Promptnu obradu Vaših naloga

To sve imam na PG bez plaćanja 50.,00 kn?!?!

I love the Smell of Profits in the Morning

Da li i vi imate problema s uslugom e-račun pri SDA.

I love the Smell of Profits in the Morning

Predlažem debelom iz jedne brokerske kuće da što prije odustane od svog nauma jer to krađa nečega što mu ne pripada.

Evo jo malo o PBZInvestu …

Što PBZInvestor omogućuje?

* Kupoprodaju dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi
* Uvid u kretanje cijena dionica koje kotiraju na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu
* Uvid u 5 najboljih ponuda za kupnju i prodaju dionica na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu (prikaz “dubine” tržišta) – alias Mosich Start
* Izračun vrijednosti klijentove imovine za svaki pojedini vrijednosni papir, te ispis prometa
* Ažuran status izvršenja naloga
* Zadavanje naloga za prijenos sredstava na račun za isplatu.
* Ažuran prikaz statusa Vašeg naloga
* Promptnu obradu Vaših naloga

To sve već imam tak da ne vidim neku prednost, to je samo za ove iz loših brokerskih kuća[smiley1]

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Premješteno iz teme: [color=blue]DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]

Dobar mi je trik, sad bar znam da nisi u Dalekovodu. Odmah mi je lakše. Bronhi

A tko ti je taj indijanac u toj priči?[smiley2]

Nisam pratio u zadnje vrijeme, jesi li još u ADPL-u?

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

New Report

Close