“…Ali ako je, sudeći i po primjeru o porezu na kapitalnu dobit, SDP spreman prihvatiti poruke biračkog tijela, postavlja se pitanje, hoće li ga poslušati i u ovom slučaju, i predomisliti se oko premijerskog kandidata….”
Igre bez granica, strašno
Ma to se samo čovjek veselio jučerašnjim završetkom korekcije.
I , jeli i burza droga?????
ja isto tu vidim samo malog dioničara koji je od prekjučer 100% u dionicama [smiley2]
mmstanic: ” Droga stvarno šteti…[smiley2] http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=2902imagesCA74YR1A.jpg ” Ma to se samo čovjek veselio jučerašnjim završetkom korekcije. I , jeli i burza droga?????
Izgleda da nažalost jeste,treba što prije prestati,ili se barem obuzdati,ali koje sredstvo najbolje upotrijebiti za otrežnjenje
[smiley2]
mravak:
”
mmstanic: ” Droga stvarno šteti…[smiley2] http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=2902imagesCA74YR1A.jpg ” Ma to se samo čovjek veselio jučerašnjim završetkom korekcije. I , jeli i burza droga?????
”
Izgleda da nažalost jeste,treba što prije prestati,ili se barem obuzdati,ali koje sredstvo najbolje upotrijebiti za otrežnjenje
Ono što držiš u ruci.
[smiley2]
Sarah-Kay i Plavi,
Prekinite, molim Vas ili ću ja to prekinuti pa ćete se prepucavati smišljajući odgovore u razdoblju dok Vam oboma odobrim postove!
Pozdrav!
Ma baš me briga za sve … ja ću lijepo u subotu u prvu poslovnicu PBZ-a da vidim kako ide nova usluga … živo me zanima …
Dakle u emisiji Otvoreno opet 2 ogromna gafa Ljube Jurčića.
Prvo je izjavio da je sigurno da će dionica HT-a rasti nakon izlaska na burzu.
Ajme meni gospodine Ljubo, ne dao Vam bog pada cijene , možete slobodno izaći iz politike.
Drugo rekao je da će hrvatski investitori izaći na tržišta regije, jer se tamo čekuju veći pronosi??
i to kaže čovjek koji želi biti premijer te iste države??
I to još bez ikakve argumentacije.
Strašno.
Može li gore?
Kolega ljubo je vidim posjećivao Estetic Uvemu, u zadnje vrijeme. Sav blista.
Možda je i skočio na koju injekciju botoxa. A što se tiče odgovora, majko moja.
Pa pokojni Račan je jedva dobio izbore, a bio je čovjek i pol, a kamoli će polu-čovjek.
Jadna li majka svim imateljima THT.-a koji ostvare dobit veću od 32%, jel će tada da im LJubo zakuca na vrata.
Gospodine Ljubo! Sretno!