Duser:
”
Plavi razočarao si me, zar ne planiraš zaraditi više od 0,5M u godini?
a bio si nam svima idol[smiley11]
”
Lako za plavog, ali kako će kolega Matrix90 proći sa 8 milijuna kuna u dionicama? [smiley5]
[smiley2]
koliko god tko novaca imao bitno je da se skoncentrira i zarađuje ispod 50.000 i nema problema. znači, odabrati dionice koje ne rastu previše. [smiley11]
koliko god tko novaca imao bitno je da se skoncentrira i zarađuje ispod 50.000 i nema problema. znači, odabrati dionice koje ne rastu previše. [smiley11]
Ili kad ispuniš kvotu, sve u keš. Keš prebaciš dalje (žena) pa ispuniš kvotu i ideš dalje ili miruješ.
a-ha, znači povežeš se s drugim osobama. hm, i onda vas već povezane samo odvedu … [smiley2]
a-ha, znači povežeš se s drugim osobama. hm, i onda vas već povezane samo odvedu … [smiley2]
Hehe, a valjda neće i mene strpat u ženski zatvor, skupa sa ženom. Previše je hepatitisa tamo da me privuče.
Ozbiljno govoreći: na 10% za sve što pređe 50 tisuća bih se mogao navići. S tim da otvorim svoj i ženin račun. Ne više.
Hvala kolegama moderatorima koji su nas trpili čitav dan.
Danas je bio dan stvarno krcat i postovima, a i prometom.[smiley11]
Forumaši protiv SDP-a .
mika: ” najlakše je ne glasati za otimače naših teško stečenih novaca. ” O kojoj stranci govorimo?
Ljuba švercer i Zoka Milanović. O njihovoj stranci.
Duser: ” Plavi razočarao si me, zar ne planiraš zaraditi više od 0,5M u godini? a bio si nam svima idol[smiley11] ” Lako za plavog, ali kako će kolega Matrix90 proći sa 8 milijuna kuna u dionicama? [smiley5]
Kolega će dobro iskoristiti to vrijeme, bez brige budite…[smiley11]
pitaj ivanu7 [smiley2]
Droga stvarno šteti…[smiley2]
http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=2902imagesCA74YR1A.jpg