Premješteno iz teme: [color=blue]T-HT Hrvatski telekom [/color]
Gledam ljude koji stoje u redu, invalidi, bakice, ljudi iz automehaničarskih radiona, isti oni koji su nedavno stajali ispred lutrije i čekali uplatu Lota i slično.
Bit će belaje, bit će sranja,
mnogi od nas na po granja.
Budale vole učiti,
zašto se mučiti,
malo stajanja u redu,
eto love i to na kredu.
Koga briga što ja radim,
znam svoju lovu da oplodim.
Ne trebam ništa ni znati,
Vlada će nama svima dati.
Koliki je bio volumen prvog dana trgovanja Ine?
Koliki je bio volumen prvog dana trgovanja Ine?
150 milijuna mi se čini
Ako je 24 sata napisao LAKA LOVA onda je to zaista laka lova, to je novina od ugleda.
umro vlatko pavletic
Šteta čovjeka, vrhunski intelektualac i kulturnjak………..
Sućut obitelji………
Zagreb
Prelila se Sava kod Jankomira
Foto: Marin Tironi/CROPIX
ZAGREB – Na mjernoj postaji Jankomir u Zagrebu rijeka Sava dosegla je vodostaj od čak 652 centimetra te je došlo do prelijevanja, prenosi HRT. Na ostalim mjernim postajama na području Zagreba stanje nije tako alarmantno.
Vodostaj Save u Podsusedu također je vrlo visok, 321 cm, a u Zagrebu je 281 cm. U očekivanju vodenog vala iz Slovenije stručnjaci Hrvatskih voda budno prate situaciju, a na snazi su pripremne mjere obrane od poplave. U drugim dijelovima zemlje nema razloga za uzbunu. (JL)
Premješteno iz teme: T-HT Hrvatski telekom
tenkista:
“/> Koliki je bio volumen prvog dana trgovanja”
150 milijuna mi se čini
Ako je 24 sata napisao LAKA LOVA onda je to zaista laka lova, to je novina od ugleda.
188.394.545,22 Kn, 86310 kom
Sad sam primjetio i nije mi jasno kako to da primjerice luki007 ima više od 1000 postova a još uvijek ga moderiraju. Jel i tu moraš imati vezu? I da, čemu uopće služe one zvijezdice?
koje veselje, kako se sve crvenilo a sad se najednom sve plavi [smiley1][smiley1][smiley1] da mi je znati koji su srecnici prodavali a koji kupovali proteklih par dana
Sad sam primjetio i nije mi jasno kako to da primjerice luki007 ima više od 1000 postova a još uvijek ga moderiraju. Jel i tu moraš imati vezu? I da, čemu uopće služe one zvijezdice?
Poštovani,
U pogledu Vašeg upita vezanog za moderiranje, stvar je sljedeća. Korisnik luki007 ima tisuću i nešto postova, no nerijetko se događa da se njegovi postovi brišu jer nemaju neke konkretne vrijednosti po temu ili forum i stoga smo još oprezni oko toga omogućiti li mu neometano sudjelovanje na forumu.
Drugo, zamolio bih Vas da sljedeći puta kada imate neko pitanje vezano uz forum, da ga stavite pod temu Prijedlozi i primjedbe koja je namijenjena tome.
S poštovanjem,
P.S. Zvjezdice služe samo kao neprecizni grafički pokazatelj koliko korisnik ima postova.
dali još netko danas ima problema sa internetom, adsl-om ???
ili je kod mene neki problem, sve sporo,i dugo se čeka otvaranje nečega .
na forumu je 18345 posjetitelja.