Ne stignem. Šortam već mjesec dana po tvojim uputama Šparo. I kod mene je gužva, znaš kako je u fondovima.
Da li da sutra kupim onu dionicu pod 2 i šortam onu pod 3 ili da pričekam do petka ??? Mislim i sad je već zarada dobra ali opet znam da si ti broj jedan za šortanje.
Medo Štedo
Drži se uputa shortaj odmah sutra i ne kupuj još ništa.
Bok generacijo, sretno
Tvoja Bubašpara
fazan: ” Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8] ” A gle imaš samo dvije opcije, možeš vjerovati ili ne. Brzo će prvi listopad pa ćemo znati tko je bio bolje informiran. Vaša Bubašpara
Evo ja danas kažem da sam bolje informiran od tebe. Ne moram čekati prvi listopad.
bubašpara:
”
fazan: ” Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8] ” A gle imaš samo dvije opcije, možeš vjerovati ili ne. Brzo će prvi listopad pa ćemo znati tko je bio bolje informiran. Vaša Bubašpara”
Evo ja danas kažem da sam bolje informiran od tebe. Ne moram čekati prvi listopad.
Kad si bolje informiran onda lijepo napiši koliko je ljudi upisalo dionice u ova dva dana, da imamo taj podatak.
Pozdrav Bubašpara
meni je “Vjeverica štedilica” iz HPBa rekla da je do sada upisano 140.000 paketa. a “Kuna po Kuna Ćuna” iz FINE se ne javlja. ne znam što da radim.
fazan: ” bubašpara: ” fazan: ” Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8] ” A gle imaš samo dvije opcije, možeš vjerovati ili ne. Brzo će prvi listopad pa ćemo znati tko je bio bolje informiran. Vaša Bubašpara” Evo ja danas kažem da sam bolje informiran od tebe. Ne moram čekati prvi listopad. ” Kad si bolje informiran onda lijepo napiši koliko je ljudi upisalo dionice u ova dva dana, da imamo taj podatak. Pozdrav Bubašpara
Ne više od 30.000!
meni je “Vjeverica štedilica” iz HPBa rekla da je do sada upisano 140.000 paketa. a “Kuna po Kuna Ćuna” iz FINE se ne javlja. ne znam što da radim.
U HPBeu nemam nikoga pa ne mogu reći koliko je to vjerodostojna informacija, ali vjerujem da je interes enorman i da si u pravu.
Pozdrav Bubašpara
krpa: ” fazan: ” Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane? ” Na Limun-u..” Na limunu sam naišao na svijeće, ali nema povijesnih podataka za otvaranje.
Ima. Moraš kliknuti na svijeću…
Bubašpara i medo štedo su (je) car(evi)[smiley2][smiley2][smiley2][smiley7][smiley7][smiley7][smiley11][smiley11][smiley11][smiley2][smiley2][smiley2]
Bok generacijo, sretno
Tvoja Bubašpara
OK. Dogovoreno Šparo. Je li istina da si odšortao cijeli DDJH ili ne ? Pitaju me ovi dečki iz FIME da li da prodaju i dalje ??
Mislim, ljuti su na tebe jer si im sve uzeo ispred nosa i pritom odlično zaradio. Sad vidim da se ono školovanje u Americi itekako isplatilo.
Bok.
Medo Štedo
bubašpara:
”
Bok generacijo, sretno
Tvoja Bubašpara
”
OK. Dogovoreno Šparo. Je li istina da si odšortao cijeli DDJH ili ne ? Pitaju me ovi dečki iz FIME da li da prodaju i dalje ??
Mislim, ljuti su na tebe jer si im sve uzeo ispred nosa i pritom odlično zaradio. Sad vidim da se ono školovanje u Americi itekako isplatilo.
Bok.
Medo Štedo
Nisam stigao sve odraditi na Đuri, vjerovatno još danas i sutra. Imam dosta toga u planu danas pa ne znam koliko ću stići.
Pozdrav tebi Štedo
OK. Samo mi javi da znam reći ovima, kad mogu početi.
Pozdrav Šparo.
Medo Štedo
umro vlatko pavletic
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,9,19,vlatko_pavletic,90751.jl