Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane?
Imaš na to-one.hr pod izvješća … ako nađeš koji dobar pattern javi …
Izgleda da će SDA morat uvest treću smjenu. Evo, još nema podataka za danas. [smiley2]
Gdje Vam se žuri kolega?
Izgleda da će SDA morat uvest treću smjenu. Evo, još nema podataka za danas. [smiley2]
stanje je promijenjeno samo je datum krivi, snimi INGR, THNK…
fazan: ” Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane? ” Na Limun-u..
Na limunu sam naišao na svijeće, ali nema povijesnih podataka za otvaranje.
SLK:
”
”
stanje je promijenjeno samo je datum krivi, snimi INGR, THNK…
Je, evo sam pregledao i svoje, ima promjena. Hvala!
Premješteno iz teme: [color=blue]T-HT Hrvatski telekom [/color]
bubašpara:
”
Javlja mi moj broker iz Erstea ( usmenom predajom ) da smo prešli 100.000 upisanih danas oko 17H.
Vaša Bubašpara
”
I ja imam slične informacije. Negdje oko 120.000 ljudi u prva dva dana šparo.
Medo Štedo
Pa dobro Medo, di si ti čovječe, obećao si mi da ćeš početi pisati prije mjesec dana?[smiley2]
Kako je kod tebe je li gužva na poslu? Kod mene je ludnica, cure ne stignu ni na gablec.
Ne stignem. Šortam već mjesec dana po tvojim uputama Šparo. I kod mene je gužva, znaš kako je u fondovima.
Da li da sutra kupim onu dionicu pod 2 i šortam onu pod 3 ili da pričekam do petka ??? Mislim i sad je već zarada dobra ali opet znam da si ti broj jedan za šortanje.
Medo Štedo
Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8]
fazan: ” Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane? ” Imaš na to-one.hr pod izvješća … ako nađeš koji dobar pattern javi …
Ali moram ići dan po dan.
Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8]
A gle imaš samo dvije opcije, možeš vjerovati ili ne. Brzo će prvi listopad pa ćemo znati tko je bio bolje informiran.
Vaša Bubašpara