BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane?

Imaš na to-one.hr pod izvješća … ako nađeš koji dobar pattern javi …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Izgleda da će SDA morat uvest treću smjenu. Evo, još nema podataka za danas. [smiley2]

No respect

Izgleda da će SDA morat uvest treću smjenu. Evo, još nema podataka za danas. [smiley2]

Gdje Vam se žuri kolega?

stanje je promijenjeno samo je datum krivi, snimi INGR, THNK…

Heaven or Las Vegas

fazan: ” Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane? ” Na Limun-u..

Na limunu sam naišao na svijeće, ali nema povijesnih podataka za otvaranje.

I love the Smell of Profits in the Morning

SLK:

stanje je promijenjeno samo je datum krivi, snimi INGR, THNK…

Je, evo sam pregledao i svoje, ima promjena. Hvala!

No respect

Premješteno iz teme: [color=blue]T-HT Hrvatski telekom [/color]

bubašpara:

Javlja mi moj broker iz Erstea ( usmenom predajom ) da smo prešli 100.000 upisanih danas oko 17H.
Vaša Bubašpara

I ja imam slične informacije. Negdje oko 120.000 ljudi u prva dva dana šparo.

Medo Štedo

Pa dobro Medo, di si ti čovječe, obećao si mi da ćeš početi pisati prije mjesec dana?[smiley2]

Kako je kod tebe je li gužva na poslu? Kod mene je ludnica, cure ne stignu ni na gablec.

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

Ne stignem. Šortam već mjesec dana po tvojim uputama Šparo. I kod mene je gužva, znaš kako je u fondovima.

Da li da sutra kupim onu dionicu pod 2 i šortam onu pod 3 ili da pričekam do petka ??? Mislim i sad je već zarada dobra ali opet znam da si ti broj jedan za šortanje.

Medo Štedo

Kuna po kuna do milijuna

Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8]

fazan: ” Igrao bih se s japanskim svijećama, ali mi fale cijene otvaranja. Gdje mogu naći cijene otvaranja za pojedine dane? ” Imaš na to-one.hr pod izvješća … ako nađeš koji dobar pattern javi …

Ali moram ići dan po dan.

Je, baš brokeri znaju koliko je ljudi upisalo?!?! [smiley8]

A gle imaš samo dvije opcije, možeš vjerovati ili ne. Brzo će prvi listopad pa ćemo znati tko je bio bolje informiran.

Vaša Bubašpara

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)[/color]

Ovo šortanje Špare na DDJH nisam dugo vidio. Koliko čujem sad se on povlači pa će biti burno.
A bogami je i dosta zaradio. Pa on sam je radio cca 45% dnevnog prometa.

Bravo Bubašparo.

Medo Štedo

Kuna po kuna do milijuna

New Report

Close