BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Deimos, već sam bio odlučio prestati čitati Vaše postove. Lijepo od Vas što ste maknuli sliku onog gospodina…
Još da to učini i ivek…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

pozdrav

ima li netko od forumaša htc tytn , ako da
dali mu se pojavljuje problem sa prijenosom podataka
tako da za otvaranje http://www.poslovni.hr
skine 1 mb a da je sve živona pretraživaču isključio

Ne znam jel naš časnik za informiranje negdje stavio, ali neka se nađe:

Radno vrijeme burze u 2007. godini – ispravak
17.09.2007.
Burza će u 2007. godini biti zatvorena za trgovanje putem trgovinskog sustava svake subote i nedjelje te na slijedeće datume:

1. siječnja – Nova godina
6. travnja – Veliki petak
9. travnja – Uskrsni ponedjeljak
1. svibnja – Praznik rada
7. lipnja – Tijelovo
22. lipnja – Dan antifašističke borbe
25. lipnja – Dan državnosti
15. kolovoza – Velika Gospa
8. listopada – Dan neovisnosti
1. i 2. studenog – Svi sveti i Dušni dan
24.,25. i 26. prosinca – Božićni blagdani

Na dan 12. listopada i 31. prosinca 2007. trgovanje putem trgovinskog sustava biti će skraćeno do 14 sati.

I love the Smell of Profits in the Morning

Pozdrav svima. Vratio sam se doma nakon 15 dana lutanja amerikom. Gledam cijene i ne vjerujem

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Pozdrav svima. Vratio sam se doma nakon 15 dana lutanja amerikom. Gledam cijene i ne vjerujem

Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2]
Pozdrav!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

O, kolegino, pozdrav. I… šta kažu “braća” s onu stranu bare? Hoće u recesiju? [smiley11]

No respect

Falio si!

I love the Smell of Profits in the Morning

Vidi se maleni pomak na Ingri i Tehnici….

” O, kolegino, pozdrav. I… šta kažu “braća” s onu stranu bare? Hoće u recesiju? [smiley11]

Oni i njihovi subprime mortgages….samo o tome pričaju. Greenspan širi crne oblake. Izgleda da se i tamo sprema tobogan

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2] Pozdrav!

Navalio sam, šta se ne vidi? Održavam index oko nule
[smiley2]

mravak: ” Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2] Pozdrav! ” Navalio sam, šta se ne vidi? Održavam index oko nule [smiley2]

E svaka čast,znao sam da sada s Vama slijedi zaokret ,ne mičite se više nigdje!!!!
[smiley11][smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Samo nemoj i ti zaroniti radi THT-a.
Ali dobra MGMA nije zaronila ispod 300, tu smo fulali, ali nam jos Looka Borna duguje cugu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close