Deimos, već sam bio odlučio prestati čitati Vaše postove. Lijepo od Vas što ste maknuli sliku onog gospodina…
Još da to učini i ivek…
pozdrav
ima li netko od forumaša htc tytn , ako da
dali mu se pojavljuje problem sa prijenosom podataka
tako da za otvaranje http://www.poslovni.hr
skine 1 mb a da je sve živona pretraživaču isključio
Ne znam jel naš časnik za informiranje negdje stavio, ali neka se nađe:
Radno vrijeme burze u 2007. godini – ispravak
17.09.2007.
Burza će u 2007. godini biti zatvorena za trgovanje putem trgovinskog sustava svake subote i nedjelje te na slijedeće datume:
1. siječnja – Nova godina
6. travnja – Veliki petak
9. travnja – Uskrsni ponedjeljak
1. svibnja – Praznik rada
7. lipnja – Tijelovo
22. lipnja – Dan antifašističke borbe
25. lipnja – Dan državnosti
15. kolovoza – Velika Gospa
8. listopada – Dan neovisnosti
1. i 2. studenog – Svi sveti i Dušni dan
24.,25. i 26. prosinca – Božićni blagdani
Na dan 12. listopada i 31. prosinca 2007. trgovanje putem trgovinskog sustava biti će skraćeno do 14 sati.
Pozdrav svima. Vratio sam se doma nakon 15 dana lutanja amerikom. Gledam cijene i ne vjerujem
Pozdrav svima. Vratio sam se doma nakon 15 dana lutanja amerikom. Gledam cijene i ne vjerujem
Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2]
Pozdrav!
O, kolegino, pozdrav. I… šta kažu “braća” s onu stranu bare? Hoće u recesiju? [smiley11]
Falio si!
” O, kolegino, pozdrav. I… šta kažu “braća” s onu stranu bare? Hoće u recesiju? [smiley11]
Oni i njihovi subprime mortgages….samo o tome pričaju. Greenspan širi crne oblake. Izgleda da se i tamo sprema tobogan
Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2] Pozdrav!
Navalio sam, šta se ne vidi? Održavam index oko nule
[smiley2]
mravak: ” Pa nedajte se smesti navalite!!!!![smiley2] Pozdrav! ” Navalio sam, šta se ne vidi? Održavam index oko nule [smiley2]
E svaka čast,znao sam da sada s Vama slijedi zaokret ,ne mičite se više nigdje!!!!
[smiley11][smiley2]