hvala lijepo,g. Matrix .uzet cu si onda strpljenja…
ekipa, ajmo Jurčiću pokazat koliko je nepopularan…
Da biste mogli glasati morate biti registrirani korisnik.
Registrirajte se ili ulogirajte.
[smiley8][smiley5]
frend je neki dan uputio pitanje glasnogovornici HANFE u svezi glede tocke 22 46. njihove sjedaljke i upitao da li je HANFA uvijek toliko brza i azurna u rjesavanju tekucih pitanja..
evo i odgovora:
Agencija na svakoj svojoj sjednici donosi odluke i nema privilegiranih ili ako hocete zanemarenih u bilo kojem predmetu.
Nas posao je provodjenje zakona te odlucnost i ostrina, azurnost i brzina kako navodite sa tim nemaju nikakve veze.
1029)
OBAVIJEST
društva CASTELLUM d.o.o., Zagreb, Trakošćanska 4, o prijavi plana podjele.
Uprava društva Castellum d.o.o., Zagreb, Trakošćanska 4, objavljuje da je u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu 10. 9. 2007. prijavila plan podjele, kojim se regulira podjela društva Castellum d.o.o. prijenosom dijela imovine društva Castellum d.o.o. kao društva koje se dijeli i koje ne prestaje, na jedno novo društvo s ograničenom odgovornošću koje će se osnovati radi provođenja odvajanja (odvajanje s osnivanjem).
CASTELLUM d.o.o. Zagreb
evo horvatinčiću dišu vjerovnici za vrat…sad će sve što valja prebaciti u novo osnovano društvo, a castellum ode u likvidaciju…bravo majstore[smiley7]
CASTELLUM d.o.o. Zagreb evo horvatinčiću dišu vjerovnici za vrat…sad će sve što valja prebaciti u novo osnovano društvo, a castellum ode u likvidaciju…bravo majstore[smiley7]
[/quote]
Koliko se ja sjećam, prije par mjeseci je objavljeno da je Castelum prodan (čini mi se Hypo banci).
Tada je pisalo da je Castelum vlasnik trgovačkog centra Castelum i HoTo tornja (sjedišta T-HT-a).
Ispravite me ako griješim.
Prije će biti da Hypo banka “čisti” portfelj…
ma koji ovo mudrov prodaje EIG I LRH , po ovim cjenama . J a ne mogu vjerovati da mala ljudska glupot moze biti toliko Velika.
ma koji ovo mudrov prodaje EIG I LRH , po ovim cjenama . J a ne mogu vjerovati da mala ljudska glupot moze biti toliko Velika.
Onaj tko mora ili onaj tko misli da ce negdje drugdje zaradit vise.
Nevera:
”
”
Onaj tko mora ili onaj tko misli da ce negdje drugdje zaradit vise.
onaj tko mora? zasto mora? Mislim da taj ko prodaje bas i ne mora.
A , ako mora prodavati po ovim cjenama onda se gadno shebo , kada je kupovao .[smiley2]
…
A , ako mora prodavati po ovim cjenama onda se gadno shebo , kada je kupovao .[smiley2]
Pa kolega, zeznulo vas trziste. Trebali ste vi prodat navrijeme i vratit se natrag jeftinije. Nemojte se sad ljutit na druge zbog svoje greske. Nekad ti ulovis medu, a nekad medo ulovi tebe. NHF
Nevera:
”
…
”
Pa kolega, zeznulo vas trziste. Trebali ste vi prodat navrijeme i vratit se natrag jeftinije. Nemojte se sad ljutit na druge zbog svoje greske. Nekad ti ulovis medu, a nekad medo ulovi tebe. NHF
ahahha posteno , nemam vise sta reci ,[smiley2] Živili
…
ahahha posteno , nemam vise sta reci ,[smiley2] Živili
Posteno i od vas kolega [smiley2]. Iskustvo je naziv koji svi dajemo svojim greskama. Sutra je novi dan.