BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

320 ne vjerujem da će biti.
Nije problem kazna, ali je to jedna velika sramota.
sve ovo što su napravili zadnjih godina pada im u vodu.
Sramota.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Moguće i po 250. Ja sam prvi saznao , ali si ti prije prenio na forum.Nije hrgica rekla , danas ju nažalost nisam vidio.[smiley2] ” Neće po 250 kuna, nema šanse. P.S.: Nisi ju vidio kad je danas radila zgodna voditeljica. Ona crna.

Zašto misliš da neće biti po 250 kuna?

Ona crna se može pokriti pred Mirjanom.Mirjana je zakon.
i još čekam obečanu kavu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što je Šprajc rekao u Dnevniku o ovoj maloj blamažici vezanoj za Prospekt?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Što je Šprajc rekao u Dnevniku o ovoj maloj blamažici vezanoj za Prospekt?

Nije to bitno, bitan je Polančec.
On je rekao da je to u redu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

320 ne vjerujem da će biti.
Nije problem kazna, ali je to jedna velika sramota.
sve ovo što su napravili zadnjih godina pada im u vodu.
Sramota.

Neće možda 320, ali bliže 300 nego 250 kuna.

P.S.: Malo ljudi uopće zna što se tu stvarno dogodilo. Koliko znamo, sve je zapravo krenulo od Ferrarijeva čovjeka, kojeg očito nisu dovoljno cijenili u vlastitoj firmi. Ma anyway. Mislim da je ovako bolje za prvenstvo i sve ljubitelje.

No respect

Uglavnom biti će između 245 i 320, kako god okrenuli.
Ma sramota je cijeli svijet zna da su špijunirali, pa kaznili su ih pobogu, znači da su krivi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koga je HDZ špijunirao?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

He,he,majku Austrijsku…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Austrijsku?!?!
[smiley9]
Odlična slika by the way[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Samo naša glava može ovako nešto smislit. Svaka čast! [smiley2]
“Proud to be Croat”.

No respect

Jeste li primjetili da je ukupan broj gostiju online svakim danom sve veći.!!!,a broj ulogiranih članova , sve manji[smiley1][smiley1][smiley1]
Nešto mi nije jasno. Popodne dok burza radi ima oko 20 tisuća online gostiju, a sad u 00.25 ih ima skoro
35. tisuća….postavlje se pitanje, spavaju li hrvati?????
Da li se bave ekonomijom do kasno u noć?
Da li će Hrvatska, ako tako nastavimo, uskoro izaći iz krize???
I još bezbroj pitanja……
Laku noć hrvati.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Jurčić i Rojs ’91. prebacivali oružje u Hercegovinu
Business.hr
14.09.2007 08:37
Pročitaj komentare(0)
Premijerski kandidat SDP-a, Ljubo Jurčić, je zajedno sa bivšim saborskim zastupnikom Ljubom Ćesićem Rojsom 1991. godine sudjelovao u prijenosu oružja iz Hrvatske u Hercegovinu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sasvim konkretno, a to je Slobodnoj jučer potvrdio i sam Rojs, njih su dvojica sa šibenskog područja prebacivali puške i topove na prostor buduće Herceg Bosne. To je isto oružje kasnije u okviru provedbe Špegeljeva plana o blokadi vojarni JNA zaplijenjeno.

Priča o Jurčićevim ratnim podvizima je, navodno, neformalnim usmenim kanalima forsirana upravo iz SDP-a, što bi značilo da SDP nije odustao od pokušaja pridobivanja izbornih glasova iz nešto desnije orijentiranijih glasačkih krugova.

Smijem se i plačem

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close