BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bacite pogled na kupnja-prodaja. Kolega alfon ocito ima neki problem…

Mislim da je kolega “spalio”. Burza je danas uzela jos jednu zrtvu[smiley2]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/09/13/mclaren-could-be-excluded-from-2007-f1-championship/:

McLaren could be excluded from 2007 F1 championship

Treba ih izbacit ako su špijunirali, pa šta oni misle.
Oni špijuniraju , a ovi moji već 2 godine sami rade i ništa ne naprave, nije niti čudno.
Čak su kupili 2 najgora vozača u F1, misleći da je u autu / motoru sve. I sve samo iz svog dvorišta , kao da svijet ne postoji. Nekada se tako moglo, danas više ne.
Tako su se zahebali i sa moto GP, kada su pustili Rossija.
I tamo je trebalo izbaciti Duccati iz natjecanja , jer su napravili prevaru sa snagom motora , oni mjerili snagu motora na kotačima, a honda i ostali papci, kako i treba na radilici. Zato su i bili brži na ravnim djelovima.

Sorry zbog OTR, samo ovaj post.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nije OT:
Mislim da će HT ići po 280 kuna

P.S.: Vidio sam tri Mercedesa na čelu u Monzi, kad je izašao safety car.

No respect

Možda si ih zadnji puta vidio, na NOVA TV su rekli da se očekuje izbačaj za ovu i slijedeču godinu u prvenstvu.

Ja mislim da će HT po 260.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

245

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Onda će vjerojatno HT po 270

Jel Hrgica to rekla pa joj slijepo vjeruješ? Znaš da prvi znam informaciju. Evo najnovije: oduzimaju McLarenu sve timske bodove, kazna je 100 milijuna dolara, a vozači sudjeluju u borbi za titulu. A to je i najvažnije.

No respect

To ce zavisiti od anketa o popularnosti stranaka koje ce biti krajem rujna [smiley11]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Moguće i 245.

http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/09/13/mclaren-excluded-from-constructors-championship/

Isključeni samo za konstruktorski naslov i nešto sitno kazne za platiti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Onda će vjerojatno HT po 270 Jel Hrgica to rekla pa joj slijepo vjeruješ? Znaš da prvi znam informaciju. Evo najnovije: oduzimaju McLarenu sve timske bodove, kazna je 100 milijuna dolara, a vozači sudjeluju u borbi za titulu. A to je i najvažnije.

Moguće i po 250.
Ja sam prvi saznao , ali si ti prije prenio na forum.Nije hrgica rekla , danas ju nažalost nisam vidio.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

350 kn (kaže Erste da je to fer vrijednost) – 30% diskonta = 245kn

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Moguće i 245.

http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/09/13/mclaren-excluded-from-constructors-championship/

Isključeni samo za konstruktorski naslov i nešto sitno kazne za platiti.

A možda su u šumi po 300 kuna.

P.S.:Ipak sam bio brži, a kazna nije problem.

No respect

Moguće i po 250.
Ja sam prvi saznao , ali si ti prije prenio na forum.Nije hrgica rekla , danas ju nažalost nisam vidio.[smiley2]

Neće po 250 kuna, nema šanse.

P.S.: Nisi ju vidio kad je danas radila zgodna voditeljica. Ona crna.

No respect

New Report

Close