Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]
meni to odgovara… imam E-ZABA, auto osiguran kod ALLIANZ, zivotno osiguranje kod ALLIANZ, stan osiguran kod, pogadjate vec kod ALLIANZ… valjda ce ponuditi popust neki, ha?
NAPOMENA: autor jos ne posjeduje ZABA-R-A ili P-A….[smiley2]
fazan je milo dijete kad se radi o drukanju (PS… postovani Vjeko, ajde pustite to ili premjestite u bez cenzure ova dva zadnja posta barem)[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]T-HT Hrvatski telekom [/color]
dali i Vi imate problema danas sa stranicom Poslovnog. nikakav dls ne pomaze.
Download 3500 Kbit/s
Upload 300 Kbit/s
nis se ne brini ja imam 1 mbs up/down i isto…izgleda da je navala na poslovni ili je nesto do njih
PS.
Ah P Vjeko nisam ni mislija da ce to proci [smiley2]
Taman sam krenuo na ovaj topic da to napišem i jedva sam ga otvorio.Ima 22 000 gostiju trenutno
[smiley4][smiley8][smiley9]
Sad u 23:16 ima 26653 korisnika.
Marinko to očito nije trenutni broj korisnika, nego broj korisnika tijekom dana. Moguće je da svaki ulaz bilježi. Npr ja se dnevno logiram par puta.
Sad u 23:16 ima 26653 korisnika. Marinko to očito nije trenutni broj korisnika, nego broj korisnika tijekom dana. Moguće je da svaki ulaz bilježi. Npr ja se dnevno logiram par puta.
00:53
Ukupno registriranih korisnika: 10031
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 14; gostiju: 27314)
00:54
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 15; gostiju: 27307)
00:55
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 13; gostiju: 27310)
Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]
“Dolje Milanović, Jurčić, Linić i njima slični…….
Glasajmo za HDZ a protiv komunizma…”
Imaš krivi potpis, jer Zagor bi bio za komunizam a ne kapitalizam.[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]
Imaš krivi potpis, jer Zagor bi bio za komunizam a ne kapitalizam.
Zagor bi možda i bio za komunizam, ali ja nebi bio……..
Osim toga kad bi mu komunisti nacionalizirali Darkwood, mislim da bi se brzo predomislio………
[smiley2]
evo citat iz businessa:
“Pirate Capital pak svoje je ulagače izvijestio da je imovina dvaju njegovih fondova u protekloj godini izgubila gotovo 80 posto svoje vrijednosti.”
moj komentar…tko im je kriv kad su ulagali u piratski fond…pa što oni ne znaju da su pirati pljačkaši i ubojice [smiley7][smiley7][smiley7]
nije da toga ima samo kod nas…ma ima toga dosta i vani [smiley16]
Najisplativije je dugoročno ulagati u konzervativni (150-250 dionica) otvoreni dioničarski fond. Dugoročno, takvi fondovi ostvaruju najveću prosjećnu godišnju dobit (12-15%).
evo citat iz businessa: “Pirate Capital pak svoje je ulagače izvijestio da je imovina dvaju njegovih fondova u protekloj godini izgubila gotovo 80 posto svoje vrijednosti.”
Sigurno i tamo netko govori da je to sjajna i neponovljiva prilika za dokup udjela
[smiley2]