BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]

meni to odgovara… imam E-ZABA, auto osiguran kod ALLIANZ, zivotno osiguranje kod ALLIANZ, stan osiguran kod, pogadjate vec kod ALLIANZ… valjda ce ponuditi popust neki, ha?

NAPOMENA: autor jos ne posjeduje ZABA-R-A ili P-A….[smiley2]

fazan je milo dijete kad se radi o drukanju (PS… postovani Vjeko, ajde pustite to ili premjestite u bez cenzure ova dva zadnja posta barem)[smiley2]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Premješteno iz teme: [color=blue]T-HT Hrvatski telekom [/color]

dali i Vi imate problema danas sa stranicom Poslovnog. nikakav dls ne pomaze.

Download 3500 Kbit/s
Upload 300 Kbit/s

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

nis se ne brini ja imam 1 mbs up/down i isto…izgleda da je navala na poslovni ili je nesto do njih

PS.

Ah P Vjeko nisam ni mislija da ce to proci [smiley2]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Taman sam krenuo na ovaj topic da to napišem i jedva sam ga otvorio.Ima 22 000 gostiju trenutno
[smiley4][smiley8][smiley9]

Sad u 23:16 ima 26653 korisnika.
Marinko to očito nije trenutni broj korisnika, nego broj korisnika tijekom dana. Moguće je da svaki ulaz bilježi. Npr ja se dnevno logiram par puta.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Sad u 23:16 ima 26653 korisnika. Marinko to očito nije trenutni broj korisnika, nego broj korisnika tijekom dana. Moguće je da svaki ulaz bilježi. Npr ja se dnevno logiram par puta.

00:53
Ukupno registriranih korisnika: 10031
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 14; gostiju: 27314)

00:54
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 15; gostiju: 27307)

00:55
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 13; gostiju: 27310)

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]

“Dolje Milanović, Jurčić, Linić i njima slični…….
Glasajmo za HDZ a protiv komunizma…”

Imaš krivi potpis, jer Zagor bi bio za komunizam a ne kapitalizam.[smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]

Imaš krivi potpis, jer Zagor bi bio za komunizam a ne kapitalizam.

Zagor bi možda i bio za komunizam, ali ja nebi bio……..
Osim toga kad bi mu komunisti nacionalizirali Darkwood, mislim da bi se brzo predomislio………
[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

evo citat iz businessa:

Pirate Capital pak svoje je ulagače izvijestio da je imovina dvaju njegovih fondova u protekloj godini izgubila gotovo 80 posto svoje vrijednosti.”

moj komentar…tko im je kriv kad su ulagali u piratski fond…pa što oni ne znaju da su pirati pljačkaši i ubojice [smiley7][smiley7][smiley7]

nije da toga ima samo kod nas…ma ima toga dosta i vani [smiley16]

Najisplativije je dugoročno ulagati u konzervativni (150-250 dionica) otvoreni dioničarski fond. Dugoročno, takvi fondovi ostvaruju najveću prosjećnu godišnju dobit (12-15%).

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

evo citat iz businessa: “Pirate Capital pak svoje je ulagače izvijestio da je imovina dvaju njegovih fondova u protekloj godini izgubila gotovo 80 posto svoje vrijednosti.”

Sigurno i tamo netko govori da je to sjajna i neponovljiva prilika za dokup udjela
[smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

kolega Leeson vi ste pionir ovakvih muljaža [smiley2]

Bacite pogled na kupnja-prodaja. Kolega alfon ocito ima neki problem…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close