to nisam nikad probao.. ne pratim sportove od kad sam zavrsio srednju..
Ja nikad ni nisam… Zato trgujem na burzi.
zavrsio srednju?
zavrsio srednju?
Pratio sportove…
Jednom na Motoyu 50kunića ,srećom izgubio[smiley2]
super24:
”
zavrsio srednju?
”
Pratio sportove…
postoji tu i neka obrnuto proporcionalna korelacija, siguran sam[smiley2]
deimos:
”
A ljudi, ruku na srce, i burza je neka vrsta kladionice. Samo imas osjecaj da radis nesto “vaznije”…
”
Znam. Već odavno je netko opisao burzu kao rafiniranu kladionicu.
Neznam koliko je to “rafinirana” kladionica. Puknem od smjeha kad na televiziju vidim 3 mrke face u odijelima od par tisuca dolara, kako raspravljaju o buducnosti industrije krastavaca… Vise mi lici na Monty Python-e.
Neznam koliko je to “rafinirana” kladionica. Puknem od smjeha kad na televiziju vidim 3 mrke face u odijelima od par tisuca dolara, kako raspravljaju o buducnosti industrije krastavaca… Vise mi lici na Monty Python-e.
Izraz „rafinirana“ prihvatio sam zdravo za gotovo, bez puno razmišljanja. Sad, kad malo bolje promislim, burza uistinu nema razloga za taj epitet. Obična dionička kladionica.
Isprika i igračima sportske kladionice za neke izjave u ranijim postovima
Svejedno, sviđa mi se taj osjećaj da radim “nešto važnije”, pa ću burzu i ubuduće tako doživljavati[smiley2]
Od danas je na portalu Poslovnog dnevnika registrirano 10.000 korisnika.
E pa, moderatori, forumaši, zaposlenici PD-a:
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[smiley2][smiley11][smiley2][smiley11][smiley2][smiley11]
Dok god bude “kladioničara” na burzi (po načinu razmišljanja i djelovanja) ne bojim se za ostvarivanje extra dobiti na onu prosječnu.
Dok god bude “kladioničara” na burzi (po načinu razmišljanja i djelovanja) ne bojim se za ostvarivanje extra dobiti na onu prosječnu.
I to brže nego na kladionici…
Tebi bi extra dobit bila da si kupio Ingru po 6 000 u 11.2006. umjesto što si tvrdio da je svoje ” već odradila”.
Sorry bio si mi na voleju, NHF.
[smiley2]