BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoće mi tko reći tko je škojo franjo?

zanima me sta je to za forum ako na odobrenje moderatora ceka se i po nekoljko sati!!!! pa za to vrijeme lako postane neaktualan!!!!! bi li se tu dalo sto promijeniti ?

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

hoće mi tko reći tko je škojo franjo?

Mogu ja. Reci mi zašto i na kojoj te dionici zanima.

No respect

bratac: ” hoće mi tko reći tko je škojo franjo? ” Mogu ja. Reci mi zašto i na kojoj te dionici zanima.

BLJE, HOMS, HMAM …

stari je samo lutak …

I love the Smell of Profits in the Morning

[color=blue]Članovi Vlade ne smiju kupovati dionice T-HT-a[/color]

Zbog činjenice da članovi Vlade mogu raspolagati insajderskim informacijama, ministri te članovi njihovih obitelji neće moći kupovati dionice T-HT-a u nadolazećem IPO-u, piše Večernji list.
Tu vijest objavio je potpredsjednik Vlade Damir Polančec, koji je dodao kako očekuje veliki broj zainteresiranih među građanima, ali ne želi prognozirati o kolikom broju se radi. Prema analitičarima, radi se o broju od 80 do 150 tisuća građana.

Polančec je na osnovu primjera INA-e uvjeren kako građani neće odmah prodavati dionice T-HT-a, već će ih htjeti zadržati za duže vrijeme. To potkrepljuje primjerom INA-e gdje je prema njegovim informacijama samo 6000 malih dioničara prodalo dionice.

izvor: business.hr

SLK:

bratac: ” hoće mi tko reći tko je škojo franjo? ” Mogu ja. Reci mi zašto i na kojoj te dionici zanima.

BLJE, HOMS, HMAM …
stari je samo lutak …

Pa to je tvoj sugrađanin. Valja spomenuti i Auto Škojo, Alastor koji je prodao itd.

No respect

fazan:

Tako ti je to kada petljaš s čekovima …”

pa mislio sam ak neki daju vešmašinu što ne bi ovi HT na recimo 12 rata. al nedaju [smiley2]

Cak i ako das cekove sa pokricem? [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

” Pa to je tvoj sugrađanin. Valja spomenuti i Auto Škojo, Alastor koji je prodao itd.

Koji je ono ticker Alastora? [smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

SLK: ” ” Pa to je tvoj sugrađanin. Valja spomenuti i Auto Škojo, Alastor koji je prodao itd. ” Koji je ono ticker Alastora? [smiley8]

Poštovani,

Nije li Alastor još uvijek d.o.o.?

Suricata suricatta

SLK:
” ” Pa to je tvoj sugrađanin. Valja spomenuti i Auto Škojo, Alastor koji je prodao itd. ”
Koji je ono ticker Alastora? [smiley8]

Ajd ne zaebai. Čovjek je pitao za njega jer zna da se pojavljuje u Top10 nekih dionica.
Ako te netko pita jel znaš nekoga, onda valjda možeš spomenuti i njegove akvizicije i firme koje ne kotiraju na burzi, tj. što je radio, što radi, odakle je namaknuo lovu i slično. [smiley11]

No respect

fazan:

SLK: ” ” Pa to je tvoj sugrađanin. Valja spomenuti i Auto Škojo, Alastor koji je prodao itd. ” Koji je ono ticker Alastora? [smiley8]

Poštovani,
Nije li Alastor još uvijek d.o.o.?

Je, bilo je pitanje konkretno za osobu, pa sam spomenuo čime se dotična bavila i bavi. Zapravo je Alastor prodan Konzumu.

No respect

čovjek se često pojavljuje u prvih 10, i to imenom i prezimenom kao fizička osoba, pa mi nije jasno šta se krije iza toga

New Report

Close