BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma jasno to, kolega. Kad kod nas padne ispod 20%, idem sa većim portfeljom. Ja se nadam da to neće još koju godinu, ali kad dođe – dođe. I onda će padat dalje, prema 10%. Sa milijunom unutra, i taj je postotak fantazija za umjerena čovjeka.

A dobro, to je ok lova, ali gusti su gusti [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ma jasno to, kolega. Kad kod nas padne ispod 20%, idem sa većim portfeljom. Ja se nadam da to neće još koju godinu, ali kad dođe – dođe. I onda će padat dalje, prema 10%. Sa milijunom unutra, i taj je postotak fantazija za umjerena čovjeka.

A dobro, to je ok lova, ali gusti su gusti [smiley1]

Je, i zato ta lova koja će jednom u portfelj mirno i tiho raste kraj obala Jadrana. Bez sekiracije.

A sad se guštam i svaki dan učim nešto novo. A i zaradi se pristojna dodatna plaća, hvala bogu.

No respect

hebote, ja se tu trudim napisati kakav koristan post, a vi bildate karakter na burzi, učite trejdati i čakulate. meni rad, a vama zabava … pih.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

hebote, ja se tu trudim napisati kakav koristan post, a vi bildate karakter na burzi, učite trejdati i čakulate. meni rad, a vama zabava … pih.

Ajde, naj se sprdati. Nismo baš takvi amateri, ali čovjek uči dok je živ, ako je pametan. [smiley2]

No respect

Ajde, naj se sprdati. Nismo baš takvi amateri, ali čovjek uči dok je živ, ako je pametan. [smiley2]

Covjek se uci dok je ziv i umre blesav. Tako su meni rekli. [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Tako ti je to kada petljaš s čekovima …

I love the Smell of Profits in the Morning

SLK: ” … Ajde, naj se sprdati. Nismo baš takvi amateri, ali čovjek uči dok je živ, ako je pametan. [smiley2] ” Covjek se uci dok je ziv i umre blesav. Tako su meni rekli. [smiley2]

tko ti je rekao, ovi koji su umrli ???
[smiley2]

Tako ti je to kada petljaš s čekovima …

pa mislio sam ak neki daju vešmašinu što ne bi ovi HT na recimo 12 rata. al nedaju [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

sram ih bilo … truli kapitalisti …

zvone101:

Premješteno iz teme: [color=blue]VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)[/color] ententinis: ” Lijepo nam radi naš Viro. A sad molim moderatora da mi objasni zašto su obrisani moji i još neki tuđi postovi od jučer. Hvala ” Sve je manje vremena za kupovinu VIRA … a još se i ja pridružujem pitanju te bih dodao… NEKI DAN SU KOLEGE – MISLIM NA KOMENTATRIMA NAPISALI PA DA NE LAŽEM OKO 50 POSTOVA KOJA NEMAJU AMA BAŠ NIKAKVE VEZE SA TEMOM, SKORO DA SE NIJE MOGLO PRATITI U REALNOM VREMENU I NITI JEDAN NIJE OBRISAN !!! Poćinjem sumnjati u privilegije nekih a i u relevantnost mišljenja do sada cijenjenog nam Vjeke moderatora.

Poštovani ententinis i zvone101,

Pretpostavljam da mislite na srijedu uvečer kada su se korisnici Plavi i SLK malo “zaigrali” na temi Komentari trgovanja, ali sve je to riješeno kada nam je skrenuta pažnja na to. Mislite li na nešto drugo, slobodno stavite thread na temu gdje imate zoran primjer naših, odnosno mojih propusta. U pogledu brisanja Vaših postova, jednostavno mi nisu imali nikakvu relevantnost po temu (premda smo svjesni da nam dosta postova nevezanih uz temu ipak promakne, ali, eto , i mi smo samo ljudi). Ukoliko griješim, slobodno ih nanovo postajte uz neko objašnjenje da pokušam shvatiti u čemu griješim kada brišem Vaše postove.

S poštovanjem,

Ako je tako onda sve 5 !!!
Mislio sam da se sve prati samo što mi novi nismo odmah vidljivi za čitanje ( dok se ne uvjerite da smo pristojni – ako se ne varam ili tako nešto) i onda jednoga dana postanemo i mi ravnopravni članovi.

Vidim da ste vrlo pažljivi (sada sam drugi puta reagirao i svaki puta ste odgovorili ) i dalje imam visoko mišljenje o Vama.
Što se tiće grešaka, da, to je ljudski jer svi pogriješimo ali ovo da se prizna pogreška… to je veličanstveno – svaka čast !

fazan: ” Tako ti je to kada petljaš s čekovima …” pa mislio sam ak neki daju vešmašinu što ne bi ovi HT na recimo 12 rata. al nedaju [smiley2]

Kupiš vešmašinu n čekove i prodaš je isti dan i ulupaš lovu u HT…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ja cu kupt ves masinu,samo uzmi ovu sta se otvara od gore[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close