BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he he

nisam ja previše općio s mauricijem …

I love the Smell of Profits in the Morning

jer PG uvijek krepava kad je neka takva strka.

istina

Odustao sam od tog ganjanja, jer PG uvijek krepava kad je neka takva strka. Tocno znam da kad mi prodje nalog, to je na ATH… Ali izvjezbat cu se ja, pa cemo onda vidjet. Pa ces ti 3 mjeseca cucit u dionici da naraste 10%, a ja cu brat 3% tjedno. [smiley1] NHF

Iskreno ti puno sreće želim. BTW, ja na 2% do portfelj ATH. Kad se još SNBA malo oporavi, ili LPLH ustabili cijenu blizu 600, eto ATH.

A razmišljam i ja da stavim na stranu 20K i da se igram s njima. I tako stvarno pratim burzu po cijeli dan. Bojim se da bi mi to živce strgalo, od stalne napetosti.

No respect

To ja radim i nisam baš uspješan. Imam 20.000 u PG i igram se. Usput dobijem besplatan uvid u stvarnom vremenu.

Iskreno ti puno sreće želim. BTW, ja na 2% do portfelj ATH. Kad se još SNBA malo oporavi, ili LPLH ustabili cijenu blizu 600, eto ATH.

A razmišljam i ja da stavim na stranu 20K i da se igram s njima. I tako stvarno pratim burzu po cijeli dan. Bojim se da bi mi to živce strgalo, od stalne napetosti.

Treba prvo razbit bas tu napetost, jer to te sj*. Drugo, treba se vjezbat disciplini. Trece, treba biti precizan. Buy&hold je psiholoski najjeftinija varijanta. A sto ces kad dodje medo, pa 6 mjeseci flatliner?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

To ja radim i nisam baš uspješan. Imam 20.000 u PG i igram se. Usput dobijem besplatan uvid u stvarnom vremenu.

Ha čuj, vjerojatno treba osjećaja i prave informacije. Evo, ispast će neskromno, ali dokazi su na temema: u zadnjih mjesec dana sam najavio dva skoka od 20-25% u jednom danu. Ovih manjih koliko hoćeš.
Kad se pojavila vijest na ZSE, imao si više od 5 minuta da reagiraš i uključiš se u prvi vagon.

No respect

Nisam ni ja, ako te to tjesi. Ali vidim neke pomake. Meni je problem sto sam po karakteru nediscipliniran, pa mi to dobro dodje kao vjezba. Trenutno ima vecu psiholosku vaznost za mene nego financijsku.

A sto ces kad dodje medo, pa 6 mjeseci flatliner?

Kad godišnji profit padne ispod 20%, povećanje portfelja i drugi raspored ulaganja.

No respect

deimos:

A sto ces kad dodje medo, pa 6 mjeseci flatliner?

Kad godišnji profit padne ispod 20%, povećanje portfelja i drugi raspored ulaganja.

Bas si skroman, 20%… Prosjecni prinos na burzi: 7%.

Ne kužim.

No respect

deimos:

Ne kužim.

Ma ono, kad dodje na mizernih 20% prinos… 20% je puna saka brade. 7%-10% godisnje je prosjek burze u razvijenom svijetu.

Ma ono, kad dodje na mizernih 20% prinos… 20% je puna saka brade. 7%-10% godisnje je prosjek burze u razvijenom svijetu.

Ma jasno to, kolega. Kad kod nas padne ispod 20%, idem sa većim portfeljom. Ja se nadam da to neće još koju godinu, ali kad dođe – dođe. I onda će padat dalje, prema 10%. Sa milijunom unutra, i taj je postotak fantazija za umjerena čovjeka.

No respect

New Report

Close