Jel zna netko, jel se moze otkazat u SDA da dolaze one obavijesti o transakcijama? Brate mili, omanju sumu sam vec unistio…
[smiley8]
deimos:
”
Jel zna netko, jel se moze otkazat u SDA da dolaze one obavijesti o transakcijama? Brate mili, omanju sumu sam vec unistio…
”
Prijavi se na ono elektronsko.
J* ih elektronsko… Jedva sam nasao taj e-racun, izgleda ko reklama/banner, a to nikad ne gledam. I onda isprintaj papir i ovjeri potpis… Koju rijec u recenici “e-racun” nisu razumjeli?
SLK:
”
deimos:
”
”
Prijavi se na ono elektronsko.
”
J* ih elektronsko… Jedva sam nasao taj e-racun, izgleda ko reklama/banner, a to nikad ne gledam. I onda isprintaj papir i ovjeri potpis… Koju rijec u recenici “e-racun” nisu razumjeli?
[smiley2][smiley2]
I ja sam kraj tog e-računa prolazio danima kao kraj reklame, dok mi jednog dna nije dao vrag mira da kliknem i vidim što je to. Ali nisam se prebacio, jer nisam baš neki super trader, tako da nemam gužvu sa izvadcima.
Evo ja sam danas popunjavao 4 zahtjeva za e-račun. Ako ništa drugo sačuvaću koje stablo.
e-račun je dobar (nadam se) kod ovakvih gužvi kao što će biti HT …
Ako ništa drugo sačuvaću koje stablo..
Ooo kolega…. Pa čudne stvari se događaju sa vama zadnjih dana. Nekako ste… omekšali. Sretno ste zaljubljeni? [smiley1][smiley2]
…
Ali nisam se prebacio, jer nisam baš neki super trader, tako da nemam gužvu sa izvadcima.
Ma vjezbam za crne dane… U kanalu od 5% ulovim 2%. 40% efikasnosti, katastrofa. Zaradio neto 50 kn na 45k prometa kad odbijem proviziju. Uzmes 10k-15k kn pa seces za vjezbu. Moram doci bar do 60%, ali neda mi se liparit.
SLK:
”
…
Ali nisam se prebacio, jer nisam baš neki super trader, tako da nemam gužvu sa izvadcima.
”
Ma vjezbam za crne dane… U kanalu od 5% ulovim 2%. 40% efikasnosti, katastrofa. Zaradio neto 50 kn na 45k prometa kad odbijem proviziju. Uzmes 10k-15k kn pa seces za vjezbu. Moram doci bar do 60%, ali neda mi se liparit.
Ja ti javim kad ima neka prigoda, poput ULPL nekidan, Mogao si skinut 10-15% u danu. [smiley2]
fazan: ” Ako ništa drugo sačuvaću koje stablo.. ” Ooo kolega…. Pa čudne stvari se događaju sa vama zadnjih dana. Nekako ste… omekšali. Sretno ste zaljubljeni? [smiley1][smiley2]
već 17 godina …
evo sam se i s plavim danas zbližio … a mislio sam da s vama dvojicom ne ću nikada uspostaviti kvalitetnu komunikaciju … stvarno sam smekšao … [smiley2][smiley2]
—-
Uvijek sam bio prijatelj prirode. Nekako mi je urođeno misliti na njeno očuvanje.
…
Ja ti javim kad ima neka prigoda, poput ULPL nekidan, Mogao si skinut 10-15% u danu. [smiley2]
Lako zaradit kada nesto raste 10-15%… Treba zaradit kada cmrlji 6 mj oko iste cijene [smiley1].
Lako zaradit kada nesto raste 10-15%… Treba zaradit kada cmrlji 6 mj oko iste cijene [smiley1].
Raslo je 25% taj dan, ali sam već uračunao tvoju efikasnost. [smiley1][smiley2]
NHF[smiley11]
evo sam se i s plavim danas zbližio … a mislio sam da s vama dvojicom ne ću nikada uspostaviti kvalitetnu komunikaciju … stvarno sam smekšao … [smiley2][smiley2]
—-
Uvijek sam bio prijatelj prirode. Nekako mi je urođeno misliti na njeno očuvanje.
Nema ti starih jarana, Mauricija i ekipe, pa smo ti sad i ja i plavi dobri. Dobro… [smiley2]
…
Raslo je 25% taj dan, ali sam već uračunao tvoju efikasnost. [smiley1][smiley2]
NHF[smiley11]
Odustao sam od tog ganjanja, jer PG uvijek krepava kad je neka takva strka. Tocno znam da kad mi prodje nalog, to je na ATH… Ali izvjezbat cu se ja, pa cemo onda vidjet. Pa ces ti 3 mjeseca cucit u dionici da naraste 10%, a ja cu brat 3% tjedno. [smiley1] NHF