BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što se dogodolo? Ja nisam bio u toku….[smiley3]
Ste se pofajtali?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

nee malo smo se zapričali .. ali vrlo kulturno i čak i edukativno .. jedino što smo malo otišli sa teme …

nee malo smo se zapričali .. ali vrlo kulturno i čak i edukativno .. jedino što smo malo otišli sa teme …

Malo nije kljucna rijec u toj recenici [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Imam jednu tablicu u kojoj vodim sve bitne događaj za burzu.

Na datum 5.9.07 upisao sam: plavi i SLK stavljeni na moderiranje.

I love the Smell of Profits in the Morning

hehe ok onda je ključna riječ zapričali [smiley1][smiley2]

možda bi neki ad hoc chat bio zgodan u tim situacijama … Vijeko jeste li razmišljali o chatu na forumu za odmoderirane forumaše npr … [smiley1][smiley2]

Lijepo je čuti od Tihomira da misli sam MM ( market maker ).Evo ne pišem o TOZ-u, pa neće nitko na mi proda.
Iako nisam naravno hehe ( MM ).

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ugalvnom , slažem se da je problem riješen na otrostrano zadovoljstvo.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Poštovani,

Nesporazum između korisnika SLK i Plavog i mene riješen je i molim vas da tu bude kraj raspravljanja oko zbivanja. Zanima li Vas podrobnije što je bilo, koristite privatne poruke korisnicima o kojima je riječ.

Pozdrav!

Suricata suricatta

Glas za SLK i Plavog je glas za državu bez poreza na kapitalnu dobit….[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Evo novog građevinarskog posla, vrijednog više od 1.5 milijardi kuna.

Sutra:

ZADAR – Potpisivanje ugovora o jamstvu i financiranju izgradnje nove državne luke Zadar-Gaženica, investicije vrijedne 220 milijuna eura, od čega je zajam Njemačke razvojne banke KfW 120 milijuna eura, a 100 milijuna eura su sredstva Europske investicijske banke (EIB). Tim će se sredstvima financirati projekt izmještanja trajektnog terminala smještenog u središtu stare gradske jezgre i izgradnja nove trajektne luke u Gaženici, udaljene 3,5 kilometara od gradskog središta. Početak izgradnje terminala planiran je za iduću godinu, a dovršetak 2012. godine. Ugovor će potpisati ministar financija Ivan Šuker, ravnatelj Lučke uprave Zadar Ivica Burić, predsjednik EIB-a Matthias Kollatz te voditeljica Odjela energetike i prometa za područje Europe KfW-a Claudia Loy (11,00 sati, Arsenal, Trg tri bunara 1).

No respect

Uh i ovo je solidna vijest:

Susret hrvatskih i omanskih gospodarstvenika

ZAGREB, 6. rujna 2007. (Hina) – U organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) danas je održan hrvatsko-omanski poslovni forum, a potpisan je i sporazum o suradnji HGK-a i Omanske trgovačke i industrijske komore, priopćeno je iz HGK-a.

Na forumu su članovima omanskog gospodarskog izaslanstva, koje je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj, predstavljeni hrvatski gospodarski potencijali i mogućnosti koje Hrvatska može pružiti za poslovanje omanskih tvrtki u Hrvatskoj i regiji.

Predstavljajući osnovne karakteristike omanskog gospodarstva, potpredsjednik Omanske trgovačke i industrijske komore Jamal Ali Sultan izvijestio je da je BDP Omana lani iznosio 43,88 milijardi dolara, a BDP po stanovniku 14.100 dolara. Najznačajniji sektori gospodarstva su proizvodnja sirove nafte i prirodnog plina, građevinarstvo te proizvodnja cementa i bakra. Proizvodnja nafte lani je bila 769 tisuća barela dnevno. Izvoz je iznosio 24,73 milijardi dolara, a najviše su se izvozili nafta, riba, metal i tekstil. Uvoz je bio 10,29 milijardi USD, a uvozili su se među ostalim strojevi i transportna oprema, potrošačka roba, hrana, maziva i stoka.

Na skupu je održana prezentacija omanskog Centra za poticanje ulaganja i izvoza o mogućnostima ulaganja u Sultanatu Omanu. Naglašene su mogućnosti za ulaganja u slobodne zone te luke kao što su Salalah i Sohar, a predstavljene su i mogućnosti za investicije u omanski turizam.

Robna razmjena Hrvatske i Omana prošle godine je iznosila 1,58 milijuna dolara od čega je hrvatski izvoz u Oman bio 1,02 milijuna dolara, a uvoz 560 tisuća dolara. U prvih sedam mjeseci 2007. hrvatski izvoz u tu zemlju bio je 2,85 milijuna dolara, a uvoz 89 tisuća dolara.

Za individualne poslovne razgovore s omanskim tvrtkama zanimanje su pokazali Adria-Mar brodogradnja, Bitumina, Dioki, Hidroelektra niskogradnja, Ina Naftaplin, Ingra, Institut građevinarstva Hrvatske, Kamen Pazin, Konstruktor inženjering, M-Profil i Piper, kaže se u priopćenju.

No respect

koja će hrvatska firma omastiti brke na ovoj šljaci[smiley2]

New Report

Close