To su sve gluposti. Tipični Američki obračun sa svakim tko im ne odgovara. Tako su sad počeli provaljivat i da im kineski hakeri provaljuju u Pentagon, pa onda da ne mogu tvrditi da su kinezi i šta ja znam što sve ne.
Kod njih su mediji treća a ne sedma sila. Bush, vojska, mediji. Trio fantastiko koji i ratove pokreće.
Kolega iako se slazem s vasim misljenjem oko amera ipak se mora priznati da kinezi mahom proizvode srot kojem bi po meni trebalo stati na kraj tj. poostriti drasticno kriterije za uvoz. Kod nas kako je krenulo uskoro vise necemo nis proizvoditi i sve bu made in China.
Kolega iako se slazem s vasim misljenjem oko amera ipak se mora priznati da kinezi mahom proizvode srot kojem bi po meni trebalo stati na kraj tj. poostriti drasticno kriterije za uvoz. Kod nas kako je krenulo uskoro vise necemo nis proizvoditi i sve bu made in China.
To stoji.
danas nemogu podic ATM,kao nekakvi problemi sa serverom.dali je to samo kod mene ili jos netko ima isti problem [smiley6
ja kupio bzjk a ne vidim nigdje gdje i kako..
Pozdrav svima sa Manhattana. U nekom sam kubanskom juice baru – ispred mene slika Fidela Castra. Da znaju o cemu pisem i citam izbacili bi me. Imam jos 1:49 sekundi internet access, odoh nac neke tu americke brokere pa cu za 100 dolara kupit neki opciju. Ili forward na kukuruz.
Pozdrav svima
Joj, kolega, ja se pitao gdje ste; sam na vjetrometini na MGMA.
Bolje da niste tu, lagano lizimo iako moji puleni stoje ukopani.
A jeste investitor kada nemozete platiti 5 minuta interneta.
Opcije i forwardi su ti na CBOT mislim…
Ajde, drzite se i ne ici sjevernije od 130-e i preko mosta.
Pozdrav.
Joj, kolega, ja se pitao gdje ste; sam na vjetrometini na MGMA.
Bolje da niste tu, lagano lizimo iako moji puleni stoje ukopani.
A jeste investitor kada nemozete platiti 5 minuta interneta.
Opcije i forwardi su ti na CBOT mislim…
Ajde, drzite se i ne ici sjevernije od 130-e i preko mosta.
Pozdrav.
Angel of Harlem. [smiley11]
Ubili smo komentare trgovanja off-topicom. Nije red, bolje da se preselimo ovdje. Bit ce da nam je i pristojnost u korekciji [smiley1]
E da: fazan, ko je neka bananarama što ima Zdenku za avatar? Kako to?
I mene presjeklo kad sam vidio. [smiley8][smiley8]
Inače ta Zdenaka bi krasila moj avatar i dan danas, ali sam se htio našaliti s Askom i staviti onog ćoravog lava iz Daktarija. Nisam uspio staviti lava, a i Zdenkicu sam izgubio. [smiley5][smiley5]
…
I mene presjeklo kad sam vidio. [smiley8][smiley8]
Inače ta Zdenaka bi krasila moj avatar i dan danas, ali sam se htio našaliti s Askom i staviti onog ćoravog lava iz Daktarija. Nisam uspio staviti lava, a i Zdenkicu sam izgubio. [smiley5][smiley5]
Sto si i ciklu zagubio? [smiley7] Ovaj avatar ti nije pase sa trzistem…
A ti SLk jedan savjet, bolje makni taj Uefa kup i stavi sliku Smočnice , jer to nas čeka, liga 16, a ne Uefa. Da bog da sam u krivu.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
šuti, samo šuti, šuti moj dječače plavi …