OSIJEK, 3. rujna 2007.(Hina) – Osječki gradonačelnik Anto Đapić na današnjoj je sjednici Gradskog vijeća podnio neopozivu ostavku na tu dužnost, a Gradsko vijeće je, većinom glasova, donijelo rješenje o njegovu razriješenju, zbog podnošenja ostavke.
Zagreb: preminuo još jedan vatrogasac, ukupno ih poginulo osam
ZAGREB, 3. rujna 2007. (Hina) – Vatrogasac Tomislav Crvelin, koji je stradao prigodom gašenja požara na Kornatu, danas je uslijed teških opeklina preminuo u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju, čime se broj poginulih u najvećoj tragediji u povijesti hrvatskog vatrogastva popeo na osam.
Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
Oprosti Eric,pisao bi ja na forumu “Moj novac”,ali administrator nikako da mi dade dozvolu,blesavo je i meni samome,ali šta mogu kad nemogu šutjeti na provokacije kolege bauštelca,pa pišem onda ovdje. Bez ljutnje
evo mene na brzom netu opet, pa kome treba …
evo mene na brzom netu opet, pa kome treba …
Pa kolega, bilo je i vrijeme [smiley2]. Gotov odmor?
pozdrav i vama. gotovo s morem i suncem – nazad u realnost. [smiley11]
nisam se uspio potpuno odljepiti od foruma i burze – bila mi pri ruci vodafone connect kartica, a slabog sam karaktera. a veza spoooraaa (GPRS) … žali bože novaca.
pozdrav i vama. gotovo s morem i suncem – nazad u realnost. [smiley11]
nisam se uspio potpuno odljepiti od foruma i burze – bila mi pri ruci vodafone connect kartica, a slabog sam karaktera. a veza spoooraaa (GPRS) … žali bože novaca.
A niste kolega nista pametno propustili, bolje da niste ni gledali… Taman ste stigli na finale pred HT [smiley1]
ma čuvam još nešto novaca, pa me preplašilo kad ste krenuli gore malo. nije lako čuvat keš.
pozdrav i vama. gotovo s morem i suncem – nazad u realnost. [smiley11] nisam se uspio potpuno odljepiti od foruma i burze – bila mi pri ruci vodafone connect kartica, a slabog sam karaktera. a veza spoooraaa (GPRS) … žali bože novaca.
Di si legnedo. Evo i ja se jučer tivro.
Jedna anegdota s puta. Vozim se autocestom i žena broji vijadukte. Odnosno tko ih je izgradio. I onda opali: a zašto nisi kupio Vijadukt, već Hidroelektru?
Di si legnedo. Evo i ja se jučer tivro.
Jedna anegdota s puta. Vozim se autocestom i žena broji vijadukte. Odnosno tko ih je izgradio. I onda opali: a zašto nisi kupio Vijadukt, već Hidroelektru?
Pa dobro te i pita. [smiley1][smiley2]
fazan: ” Di si legnedo. Evo i ja se jučer tivro. Jedna anegdota s puta. Vozim se autocestom i žena broji vijadukte. Odnosno tko ih je izgradio. I onda opali: a zašto nisi kupio Vijadukt, već Hidroelektru? ” Pa dobro te i pita. [smiley1][smiley2]
Pita ona mene: jelda će superatomskidinamo danas izgubiti od slabašnog werdera. Pa naravno draga, ti najbolje znaš. [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]