Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra d.d.)[/color]
matrix90: ” znanac: ” Kolega matrix90 treba ulagati u znanje. Pa pustite i druge da malo pišu. Imate možda neki blog ??? Sa štovanjem Marko ” Poštovani kolega da li je to provokacija ili? ” Nikako kolega matrix. Skidam kapu. Samo zašto nema ništa na blogu ???
Pa kolega iskreno trebalo je dosta toga promijeniti na blogu, od vizualnog indentiteta, pa do nekih uznemirujućih komentara.
whatever
Kolega slobodno ostavite komentar, naravno ako ste zainteresirani ili glasujte u anketi.
A što se tu ima pročitati osim tuđih članaka? A gdje je tu ZNANJE?[smiley7]
jA ekipi iz INGRE vjerujem. Puno toga ja nerazumijem pa kao takav i lakse spavam,tko je tkome sta prodao,tko je sta ukrao boli me k….,samo nek ide naprijed.Kad me netko pita zasto NGRA ide naprijed…..ja mu kazem jebiga neznam ,ide brate. Gradi se puno ,dionicari lopovi a lopovi znaju posao.Nemojte se prepucavat i svadjat DAJTE DA SE DOGOVORIMO kako uzet pare prije EU i kapitalne dobiti pa onda kuda koji mili moji.Dodjite jedan dan u Pulu na rakiju….evo caymana vodim u Tehnomont,SLK ce upoznat Pavletica,ovoj MAJAMI CU nac frajera,MATRIX ce UPOZNAT FLOKIJA jebiga bit ce za svakog nesto,BLUMEN ce otic u supercolor. MOLIM MODERATORA DA OVO NE PREMJESTA ajd tebe cu upznat sa jednim maherom za internet stranice a na vama ja da iznajmite BUSSSSSSSSSSS i da dodjete[smiley2] eto toliko od mene……………
Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra d.d.)[/color] A što se tu ima pročitati osim tuđih članaka? A gdje je tu ZNANJE?[smiley7]
Taj blog sam napravio kao razbibrigu, a ne kao nekakav ozbiljan projekt.
Uvrstio sam svježe vijesti i 2 ankete napravio, ali to je tek početak…[smiley11]
Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra d.d.)[/color] jA ekipi iz INGRE vjerujem. Puno toga ja nerazumijem pa kao takav i lakse spavam,tko je tkome sta prodao,tko je sta ukrao boli me k….,samo nek ide naprijed.Kad me netko pita zasto NGRA ide naprijed…..ja mu kazem jebiga neznam ,ide brate. Gradi se puno ,dionicari lopovi a lopovi znaju posao.Nemojte se prepucavat i svadjat DAJTE DA SE DOGOVORIMO kako uzet pare prije EU i kapitalne dobiti pa onda kuda koji mili moji.Dodjite jedan dan u Pulu na rakiju….evo caymana vodim u Tehnomont,SLK ce upoznat Pavletica,ovoj MAJAMI CU nac frajera,MATRIX ce UPOZNAT FLOKIJA jebiga bit ce za svakog nesto,BLUMEN ce otic u supercolor. MOLIM MODERATORA DA OVO NE PREMJESTA ajd tebe cu upznat sa jednim maherom za internet stranice a na vama ja da iznajmite BUSSSSSSSSSSS i da dodjete[smiley2] eto toliko od mene……………
Kolega čisti sarkazam, šta da komentiram.[smiley2]
Danas je blogova na izbor…jednostavno previše, a u kvantiteti se ne nazire ama baš nikakva kvaliteta.
Šund i junk..(neki moji kolege bi upotrijebili teže riječi)…
Nekad je bilo teško doći do bilo kakve informacije.
Danas je problem pronaći kvalitetnu i točnu informaciju, a onih recikliranih ima najviše.
Poplava bloggova će proći kao i sve poplave…..sušom….[smiley2]
Mene užasava činjenica da svaka budaletina može pisati o bilo čemu a da uvijek ima još većih budaletina koje će to čitati.
Evo, sretan 1. forumski rodjendan SLK-u, a za poklon prilazem slikicu…
[smiley2]