BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji plavi??…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

matrix90: ” Pa gledajte mislim jadna ona, sve je to trpila, dao bi joj ‘ orden časti’ ako nakon večerašnje utakmice… ” Imam sperman odgovor, ali postao sam malo degutantan, pa se ispričavam obiteljima Balaban i Drpić. Nek su se uzeli, kad se vole.

Neka, neka, [smiley11]

Asko: ” Ja se držim one “Plavi, plavi…plavi plavi…” ja sam je snimao prije više od 25 godina…[smiley2] ” Šta je plavi imao rođendan?

[smiley11]

Baš. [smiley1]

No respect

Asko:

Baš. [smiley1]

Mala šala…povod je bilo događanje 1982….ring a bell?…

Dinamo, Dinamo,
znaj da mi te volimo,
mi smo uz tebe,
mi smo uz tebe,
znaj da nema predaje!

[color=blue]Nema predaje, ima prodaje[/color]

Novi slogan.[smiley11]

SLK:

Asko:

Baš. [smiley1]

Mala šala…povod je bilo događanje 1982….ring a bell?…

Ma zvonilo je odmah, ali sam se malo pošalio. Jesi i bijeli šal nosio? [smiley11]

No respect

SLK: ” Asko: ” Koji plavi??…[smiley2][smiley2] ” Baš. [smiley1] ” Mala šala…povod je bilo događanje 1982….ring a bell?…

A tada nisam bio u 1. planu.
Šalim se.[smiley2]

Asko:

Ma zvonilo je odmah, ali sam se malo pošalio. Jesi i bijeli šal nosio? [smiley11]

Ne. [smiley2] Ja sam bio malo iza…[smiley2][smiley2]
Vaš link

SLK:

Asko:

Tad sam imao 6 godina, ali se ipak sjećam nekih stvari. Još uvijek imam svileni plavi šal iz ’82, jastučić sa grbom i onog nogometaša – lutku ako se sjećaš. Mislim da je rađena po Cici Kranjčaru. [smiley11]

Jedino se mala plava majica sa grbom iz tog doba zagubila tijekom godina.

No respect

Asko: ” SLK: ” Asko: ” Ma zvonilo je odmah, ali sam se malo pošalio. Jesi i bijeli šal nosio? [smiley11] ” Ne. [smiley2] Ja sam bio malo iza…[smiley2][smiley2] ” Tad sam imao 6 godina, ali se ipak sjećam nekih stvari. Još uvijek imam svileni plavi šal iz ’82, jastučić sa grbom i onog nogometaša – lutku ako se sjećaš. Mislim da je rađena po Cici Kranjčaru. [smiley11] Jedino se mala plava majica sa grbom iz tog doba zagubila tijekom godina.

Lijepe uspomene kolega.
[smiley11][smiley11]

Vaš link

Po grivi bih rekao: četvrti zdesna u srednjem redu.
[smiley2]

No respect

New Report

Close