BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

Njoj bi svatko zabio. [smiley6]

He, he…pa i ja…[smiley2]

Pa nisam ni sumnjao, stari lafe. Samo njoj zabit je kao bacit hrenovku u hodnik. [smiley7]

No respect

Moram reći entensisu, poruku od jednog kolege, Balaban nije pogodio stativu, već promašio čisti zicer. Evo samo prenosim, ali tako i mislim.

Možda da Blaban promijeni posao, ipak već je on star.
Pitam se kako je (ne)kvalificiran ?

Asko: ” SLK: ” Njoj bi svatko zabio. [smiley6] ” He, he…pa i ja…[smiley2] ” Pa nisam ni sumnjao, stari lafe. Samo njoj zabit je kao bacit hrenovku u hodnik. [smiley7]

Nije sve tako crno.
Na kraju svakog tunela nalazi se svjetlo.

Pa nisam ni sumnjao, stari lafe. Samo njoj zabit je kao bacit hrenovku u hodnik. [smiley7]

[smiley2][smiley2]..i još propuh…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nije sve tako crno.

Da, usta.

No respect

matrix90:

Nije sve tako crno.

Da, usta.

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Pa dobro ali čovjek barem stvara šanse, imao je 4 udarca na gol od toga 3 u okvir.
S obzirom na katastrofalnog Modrića i Sammira koji su udijelili dvije i pol lopte na utakmici
još je puno i napravio.
Mislim dajte mi recite ko je bio bolji od njega danas u Dinamu?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

matrix90: ” Nije sve tako crno. Na kraju svakog tunela nalazi se svjetlo. ” Da, usta.

Pa gledajte mislim jadna ona, sve je to trpila, dao bi joj ‘ orden časti’ ako nakon večerašnje utakmice…

Pa dobro ali čovjek barem stvara šanse, imao je 4 udarca na gol od toga 3 u okvir. S obzirom na katastrofalnog Modrića i Sammira koji su udijelili dvije i pol lopte na utakmici još je puno i napravio. Mislim dajte mi recite ko je bio bolji od njega danas u Dinamu?

Mjesto Dinamove himne danas bi stavio onu :Tugo moja( od Doris Dragović) zbog ‘kvalitetne’ igre.

Pa gledajte mislim jadna ona, sve je to trpila, dao bi joj ‘ orden časti’ ako nakon večerašnje utakmice…

Imam sperman odgovor, ali postao sam malo degutantan, pa se ispričavam obiteljima Balaban i Drpić.

Nek su se uzeli, kad se vole.

No respect

Ja se držim one “Plavi, plavi…plavi plavi…” ja sam je snimao prije više od 25 godina…[smiley2]

Ja se držim one “Plavi, plavi…plavi plavi…” ja sam je snimao prije više od 25 godina…[smiley2]

Šta je plavi imao rođendan?

No respect

New Report

Close