BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gordon je bio puno bolji kad je tek došao iz Šibenika. Sad se sve više uklapa u sivilo sa Celsiusom i Carlosom

No respect

Gordon je bio puno bolji kad je tek došao iz Šibenika. Sad se sve više uklapa u sivilo sa Celsiusom i Carlosom

Ja bih prije rekao da je odličan protiv Cibalije i Hajduka, ali kad je malo jači klub u pitanju, onda je druga priča.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…he,he…
…kolega SLK…sto si poslao cvjetak gosp. Terjeu? [smiley2]
…ili cijeli buketic…
…il to nama sufliras, da mi to ucinimo…[smiley1]
…sala mala…NHF…[smiley11]

Htio sam samo pokazati kako je svijet mali. [smiley11]

No respect

Evo zore, evo dana, evo Boška Balabana[smiley2]

U njegovom bi stilu bilo da sada u ove sitne noćne sate navali s krdom ‘intelektualaca’ u Pashu.

Ja bi stavio Nives u obranu, a Dino nek ide doma čuvat djecu

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ja bi stavio Nives u obranu, a Dino nek ide doma čuvat djecu

Njoj bi svatko zabio. [smiley6]

No respect

Ali ipak lagano je pljuvat po nekome, no oni nisu spospbni učiniti ništa dtugo osim ‘ udarati o balun’, pa ih baš i ne pravdam, uzimajući to da je Mamić od grada na raznorazne nečine dobio i sakupio 67 milja kn što nije previše, ali nije ni malo…recite mi Vi di su te pare sada otišle???

Eduardo namjestio i zabio za Arsenal. Odigrao cijelu utakmicu.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

ententinis: ” Ja bi stavio Nives u obranu, a Dino nek ide doma čuvat djecu ” Njoj bi svatko zabio. [smiley6]

Je već pola istočne Europe i Italije, no nije ona kriva…

Njoj bi svatko zabio. [smiley6]

He, he…pa i ja…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Moram reći entensisu, poruku od jednog kolege, Balaban nije pogodio stativu, već promašio čisti zicer.
Evo samo prenosim, ali tako i mislim.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…e da hoće Bišćan igrati…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close