…nije mi jasno, zbog čega ,dok je frka i panika, nitko ništa ne piše ! Kad je dobro, svi se hvale, puni su prijedloga,
komentara i mišljenja… zezaju se, odlično su raspoloženi, i kao ljudi zajedno podnose uspjeh .
Danas, kada se sve nalazi u p,m, nitko neće napisati barem slijedeće:
– kako podnose poraze i neuspjehe sa dionicama,
– o čemu razmišljaju kada dionicama padaju cijene, i koje su im osnovne dileme u procjeni kupnje i prodaje
u takvim teškim trenucima
– kakve su kalkulacije i planovi
itd.itd.
…nije mi jasno, zbog čega ,dok je frka i panika, nitko ništa ne piše ! Kad je dobro, svi se hvale, puni su prijedloga,
komentara i mišljenja… zezaju se, odlično su raspoloženi, i kao ljudi zajedno podnose uspjeh .
Danas, kada se sve nalazi u p,m, nitko neće napisati barem slijedeće:
– kako podnose poraze i neuspjehe sa dionicama,
– o čemu razmišljaju kada dionicama padaju cijene, i koje su im osnovne dileme u procjeni kupnje i prodaje
u takvim teškim trenucima
– kakve su kalkulacije i planovi
itd.itd.
Pa evo sav sretan i ushicen gledam pad svoje PTKM. Kaj bi da ti napisem? Da “cvatem od srece” vratvisi se s godisnjeg i vidim ovo kaj se dogadja?
pala je brutalno ptkm.. 15% u jednom trenutku.. ruzno za gledati
VIDEO: Šukerova blamaža godine (2)
Ministar Šuker je tako u jednom trenutku mrtav-hladan ustvrdio da je Rajić “prodao tvrtku, a ne dionice”.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a0b15f5a-69ba-496b-8f8b-e49b200f08b9
Naprosto nevjerojatno.
Strašno.
Ovo je prezalosno. Po ovome ispada da je Jurcic pametniji od Sukera, a to je jos strasnije
suker je to probao staviti malo u kontekst, da je prodana firma a ne tamo neki fantomski papiri.. malo se krivo izrazio i to je sve..
inace je nevjerojatno da neke kakti poslovne novine objavljuju ovakve naslove
suker je to probao staviti malo u kontekst, da je prodana firma a ne tamo neki fantomski papiri.. malo se krivo izrazio i to je sve..
Šuker je idiot.
Nije ovo prva glupost ovakve tezine Sukeru. Sjetite se kad je u Saboru izjavio da ako se smanji stopa PDV-a sa 22 na 20% i ako trgovci u skladu s time smanje cijene, onda ce sve pojeftiniti za 2%. A to je rekao na samom pocetku mandata i meni dao do znanja kakvog ministra imamo (koji ne zna ni elementarnu matematiku op.a.)
idiot jest, al ovaj drugi je jos gori.. ima covjek potrebu da ga udari cim zine..