Najbolje gorivo ima OMV. Mislim najviše km prijeđeš s istom količinom goriva.
Dizel nema…[smiley2]
fazan: ” Najbolje gorivo ima OMV. Mislim najviše km prijeđeš s istom količinom goriva. ” Dizel nema…[smiley2]
Ne točim zeldi! Samo pravo gorivo za prave aute![smiley2]
Ne točim zeldi! Samo pravo gorivo za prave aute![smiley2]
Kaj fali dizelu…sad ga i amerikanci sve više vole.[smiley2][smiley2]
fazan: ” Ne točim zeldi! Samo pravo gorivo za prave aute![smiley2] ” Kaj fali dizelu…sad ga i amerikanci sve više vole.[smiley2][smiley2]
Samo ako je bio dizel.[smiley2][smiley2]
Eto.. jesam reko jučer, čim se pojavi Asko, krenu neke pihdarije od razgovora. [smiley11]
Eto.. jesam reko jučer, čim se pojavi Asko, krenu neke pihdarije od razgovora. [smiley11]
Pa dobro kolega, evo malo vi preuzmite temu, pa dajte nama malo svojih pihdarija…ja ću se odmoriti…
[smiley2]
btw. meni su maknuta 2 posta od kada pišem na ovom forumu (sa pravom). Tebi su maknuli 2 samo jučer. Any comment?[smiley2]
uz znak protesta što je nekima dugo post pokriven, a i moje osobno ime – uzeti ću si mostić.[smiley5]
uz znak protesta što je nekima dugo post pokriven, a i moje osobno ime – uzeti ću si mostić.[smiley5]
Uzmi jedan i za matrixa i ostale milijunaše sa teme kupnja/prodaja.[smiley2]
roda1: ” uz znak protesta što je nekima dugo post pokriven, a i moje osobno ime – uzeti ću si mostić.[smiley5] ” Uzmi jedan i za matrixa i ostale milijunaše sa teme kupnja/prodaja.[smiley2]
Kolega molim Vas da svoj kompleks ne iznosite javno. To što Vi niste kupili Ingru dok je njezina vrijednost bila mnogostruko manja, vaš problem. Ne bi želio ići u daljnju diskusiju na tu temu, te Vas molim da se suzdržite nepromošljenih komentara.
A na svakome je da bira oće li uzet mostich ili ne. Nadam se da ćete i dalje pozitivnim argumentima pridonijeti razvoju ovoga foruma, te podijeliti pokoji savjet s ostalim ulagačima
S poštovanjem
Matrix
A odakle ti znaš što ja imam u porfelju? Rekla ti mama dok je liječila komplekse.