Sad ćemo morati kupovati rumunjsko ili čije već sranje. Stvarno pušiona.
Asko: ” Šteta za Tiffon, to je jedino mjesto gdje si mogao kupiti kvalitetno gorivo. [smiley3] ” Da, steta. Treba vodit racuna i o tome. Ja jednom natankao na nekoj no-name pumpi i zavrsio na servisu sa autom [smiley16]. Srecom nije bilo stete na autu.
Tako sam i ja mislio dok jednom nisam završio u Hondinom servisu radi Tifonova dizela.Mislim da je to svugdje kod nas isto (od tad kupujem kod INE),razliku sam jedino osjetio sa Agip ovim pover diselom
u Italiji ,cca 80km više pređeno po rezervaru.
…
Tako sam i ja mislio dok jednom nisam završio u Hondinom servisu radi Tifonova dizela.Mislim da je to svugdje kod nas isto (od tad kupujem kod INE),razliku sam jedino osjetio sa Agip ovim pover diselom
u Italiji
Mislim da to dosta ovisi o samoj pumpi, jer u mom slucaju je bio problem sto je oktanski broj bio premali (tako su rekli na servisu), mjesali su sa necim. Vodom valjda, lopine. Otad uglavnom idem na OMV, mada povremeno tankam na ini i nisam imao problema. Male obiteljske pumpe zaobilazim u sirokom luku.
deimos:
”
Asko: ” Šteta za Tiffon, to je jedino mjesto gdje si mogao kupiti kvalitetno gorivo. [smiley3] ” Da, steta. Treba vodit racuna i o tome. Ja jednom natankao na nekoj no-name pumpi i zavrsio na servisu sa autom [smiley16]. Srecom nije bilo stete na autu.
”
u Italiji ,cca 80km više pređeno po rezervaru.
Hahahaha, kao da je to neko čudo sa Hondom završiti u servisu? Nije ti to sigurno do Tifonovog dizela.
mravak: ” deimos: ” Asko: ” Šteta za Tiffon, to je jedino mjesto gdje si mogao kupiti kvalitetno gorivo. [smiley3] ” Da, steta. Treba vodit racuna i o tome. Ja jednom natankao na nekoj no-name pumpi i zavrsio na servisu sa autom [smiley16]. Srecom nije bilo stete na autu. ” Tako sam i ja mislio dok jednom nisam završio u Hondinom servisu radi Tifonova dizela.Mislim da je to svugdje kod nas isto (od tad kupujem kod INE),razliku sam jedino osjetio sa Agip ovim pover diselom u Italiji ,cca 80km više pređeno po rezervaru. ” Hahahaha, kao da je to neko čudo sa Hondom završiti u servisu? Nije ti to sigurno do Tifonovog dizela.
Mislim kolega da ipak govorite napamet ili jako malo znate o Hondi ,malo potražite na netu kojom su markom automobila kupci najzadovoljniji ili pitajte nekog vlasnika Honde ,da ne dužim pre dobro auto poslije nekih njemačkih auta reka bi “pre dosadno dobro auto ,nikad ništa ne rikava”
PS.nisi li ti to možda nick od plavog[smiley2]
Mislim kolega da ipak govorite napamet ili jako malo znate o Hondi ,malo potražite na netu kojom su markom automobila kupci najzadovoljniji ili pitajte nekog vlasnika Honde ,da ne dužim pre dobro auto poslije nekih njemačkih auta reka bi “pre dosadno dobro auto ,nikad ništa ne rikava”
…..gorivo je krivo, mravak ja sam uz tebe……haha…..[smiley1][smiley2]
Ma nije gorivo već sumpor…Tiffon je jedini kod nas imao dizel gorivo sa 0% sumpora.[smiley2]
Čisto sumnjam da će mol održati tradiciju…
luki007:
”
”
Ma nije gorivo već sumpor…Tiffon je jedini kod nas imao dizel gorivo sa 0% sumpora.[smiley2]
Vjerovatno je Hondi zasmetalo odsustvo sumpora u dizelu, phahahaahaaaa[smiley1] A tebi mravak preporučam da kupiš opel astru iz Kragujevca oni će ugrađivati ADPlastikove jeftine dijelove, a nisu ni osjetljive na gorivo.
luki007:
”
”
Netocno. Tifon je imao najmanje sumpora a ne 0%
A ti možeš biti samo uz Čika i bolje ti je da si kupiš francuza nije SLK više što je bio.[smiley1]
Asko:
”
Netocno. Tifon je imao najmanje sumpora a ne 0%
Imam istraživanje koje kaže Tiffon Lučko 0%.[smiley2]Moja pumpa.[smiley2]
Alien: ” Asko: ” Netocno. Tifon je imao najmanje sumpora a ne 0% ” Imam istraživanje koje kaže Tiffon Lučko 0%.[smiley2]Moja pumpa.[smiley2]
Najbolje gorivo ima OMV. Mislim najviše km prijeđeš s istom količinom goriva.