Da samo pitanje je da li to uopće postoji, npr evo čitao sam da u Albaniji prodaju zemlju na obali za cca 1.5- 5 eura po m2 i kao ne možeš kupiti manje od 10000m2. Napišu sve bajno, slike daju( by the way slike Azurne obale) i sve je to lijepo i krasno no kada treba pregledati zemljišnu knjigu, problem nastaje što uopće nema toga zemljišta upisanog tamo, ili ima 10-15-ak vlasnika koji su umrli ili su kamatari… ugl to sam naveo kao pr. pa mi nemojte nis zamjerat, al ja se ne bi u takve investicije upuštao, barem dok se zakoni ne srede na tom području( na tim prostorima)
je, pa da mi ameri vjezbaju nuklearkama tamo..[smiley1]
a i ribnjak je blize zagrebu, kak si i sam rekao..
[smiley2]
ne bi imao nista protiv, da ak mi ne kupimo, kupi moralic.. bijelo vino ide uz ribu.. [smiley2].. ili obrnuto[smiley8]
Da samo pitanje je da li to uopće postoji, npr evo čitao sam da u Albaniji prodaju zemlju na obali za cca 1.5- 5 eura po m2 i kao ne možeš kupiti manje od 10000m2. Napišu sve bajno, slike daju( by the way slike Azurne obale) i sve je to lijepo i krasno no kada treba pregledati zemljišnu knjigu, problem nastaje što uopće nema toga zemljišta upisanog tamo, ili ima 10-15-ak vlasnika koji su umrli ili su kamatari… ugl to sam naveo kao pr. pa mi nemojte nis zamjerat, al ja se ne bi u takve investicije upuštao, barem dok se zakoni ne srede na tom području( na tim prostorima)
za razliku od nas gdje je sve čisto ko suzica. [smiley1]
Mene bi više interesiralo zašto je taj koji je poćeo graditi stao ,a niače je sve pre lijepo i pre jeftino,da bi bilo ćisto i još nekog odavde ćekalo[smiley10]
Slažem se,a cijena mi je smiješna…očito nije stvar u lovi [smiley2]
Alien:
”
Kucilo ajmo radije ovo kupiti http://cgi.ebay.com/FIDSCHI-INSEL-90-Hektar-Blue-Lagoon-Island-Resort_W0QQitemZ140123811370QQihZ004QQcategoryZ66406QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
”
Mene bi više interesiralo zašto je taj koji je poćeo graditi stao ,a niače je sve pre lijepo i pre jeftino,da bi bilo ćisto i još nekog odavde ćekalo[smiley10]
Mozda globalno zatopljenje i podizanje razine mora? Mozda je cijeli oglas burek. No da bi tamo volio otici volio bi.
mravak: ” Alien: ” Kucilo ajmo radije ovo kupiti http://cgi.ebay.com/FIDSCHI-INSEL-90-Hektar-Blue-Lagoon-Island-Resort_W0QQitemZ140123811370QQihZ004QQcategoryZ66406QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ” Mene bi više interesiralo zašto je taj koji je poćeo graditi stao ,a niače je sve pre lijepo i pre jeftino,da bi bilo ćisto i još nekog odavde ćekalo[smiley10] ” Mozda globalno zatopljenje i podizanje razine mora? Mozda je cijeli oglas burek. No da bi tamo volio otici volio bi.
Sve je moguće tamo, al najbolje je pranje love…
BISER DANA
“Kupili smo dva vrhunska konja i očekujemo dobre rezultate. Tko zna, možda jednog dana jedan postane kao Eduardo da Silva pa ga prodam.”
Stjepan Fiolić, saborski zastupnik HDZ-a i vlasnik Mesnica Fiolić
– p.s. mogli bi počet kupovati dionice igrača ….
BISER DANA “Kupili smo dva vrhunska konja i očekujemo dobre rezultate. Tko zna, možda jednog dana jedan postane kao Eduardo da Silva pa ga prodam.” Stjepan Fiolić, saborski zastupnik HDZ-a i vlasnik Mesnica Fiolić – p.s. mogli bi počet kupovati dionice igrača ….
Onako kupiš opcije na Dudu-a[smiley2], al ionako već Mamić ima najviše povlaštenih i redovnih dionica, pa se ne isplati trade…
Moram vam reći ovo…
Zvoni mi mobitel maloprije (15:52), predbroj 098, nemam ga u imeniku…. Javim se: “Dobar dan, Alemka Lisinski ovdje. Vi ste nešto trebali?”
[smiley14][smiley14][smiley14]
Mene presjeklo, kroz glavu 100 flasheva: šta sam pisao na T-HT temi (a nisam ništa), šta sam rekao, šta sad, otkud joj moj broj….
Šta ću: “A koga ste vi trebali, gđo Lisinski?”. “Paaa trebala sam….. Sinišu xxx (meni nepoznat lik).”
fiju… [smiley15]
Ja uz smijeh “Izgleda da ste pogriješili broj”… “Joj, oprostite, sigurno sam krivo otipkala. Je li to broj 098/xxx-xxx?”.
“Ne, zamjenili ste dva broja. Nazvali ste….”
” Joj, hehe, oprostite gospodine. Doviđenja, oprostite…”
Pa nisam mogao vjerovat. [smiley2]
ALI… sad imam njen broj mobitela, pa ako nekad nekome zatreba oko IPO-a…. [smiley2][smiley2]
(mislim, i ona isto: pita me da li je pogriješila broj, a može pogledat na ekran koji je nazvala).
..i to mi je neka telekom firma…bah…a tek glasnogovornica…kakav će tek IPO biti. [smiley2][smiley2]