Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]
malo ti je loš primjer.ili je najbolje da kupiš domaći auto pa me demantiraš [smiley2]
malo ti je loš primjer.ili je najbolje da kupiš domaći auto pa me demantiraš [smiley2]
Bit će domaćih auta za 2-3 godine.
Iz Kragujevačke zastave!
[smiley2][smiley2]
Pa i to je moguće, ali sam mislio na domaće aute iz Njemačke, Italije… kad budemo ta famozna EU.
Nemojte spominjati Zastavu na topicu o Porsheu,sad se upravo prebacuje iz prve u drugu brzinu,a uskoro će biti u petoj..
Tako se može psovat i 80.000 ljudi koji će ove godine kupiti novi inozemni auto i novce transferirati u inozemne firme, uglavnom putem inozemnih banaka ili Hrvatskih banaka u inozemnom vlasništvu. Naravno, neki će te automobile kupiti i kod inozemnih leasing društava ili ih pak osigurati kod inozemnih osiguravajućih društava. Popravljat će ih uz pomoć inozemnih dijelova, stavljati inozemno ulje i točiti inozemno gorivo koje je napravljeno od inozemne nafte, prerađene u inozemnoj INA-i od sirovine dovežene putem inozemnih tankera, na kojima rade inozemci. To je po mojoj slobodnoj procjeni sve skupa oko 20 milijardi kuna koje će samo ove godine pobjeći van preko automobila. Inozemstvo je zakon u Hrvatskoj. Mi volimo inozemstvo, i uskoro ćemo ući u to inozemstvo (EU), jer volimo inozemstvo.
ti kad ga bubnes onda ga stvarno bubnes i ostanes ziv!!!
jel tebi monte karlo udario u glavu ili sta
[smiley1][smiley1]po tebi prosjecan hrvatski automobil kosta 250 000 kn, sto je 35 000 eura!!!! a sad ti pogledaj hrvatski vozni park , pa malo bolje izracunaj…da si reko 10 milijardi ok., al ovo nema sanse!! po tvom proracunu prosjecan automobil u hrvatskoj je potpuno novi audi a4 s losijom opremom i osrednjim benzinskim motorom??? daj boze da je tako, ja bih onda vozio cl 65 amg[smiley1]
ti kad ga bubnes onda ga stvarno bubnes i ostanes ziv!!!
jel tebi monte karlo udario u glavu ili sta
[smiley1][smiley1]po tebi prosjecan hrvatski automobil kosta 250 000 kn, sto je 35 000 eura!!!! a sad ti pogledaj hrvatski vozni park , pa malo bolje izracunaj…da si reko 10 milijardi ok., al ovo nema sanse!! po tvom proracunu prosjecan automobil u hrvatskoj je potpuno novi audi a4 s losijom opremom i osrednjim benzinskim motorom??? daj boze da je tako, ja bih onda vozio cl 65 amg[smiley1]
Točno sam 10 milja izračunao za auta a ti sad pozbroji i spomenute servise, dijelove, osiguranja, kasko, i gorivo pa ćeš doći do 20 milijardi! Auti pojedu godišnje 20 milijardi, kad zbrojiš što sve ide uz njih.
znao sam da ces to napisat< al priznaj da nisi tako mislio[smiley1][smiley1]
Jesam, točno to.
SLK, da znas da mi je drago da si se pojavio na forumu.. vec sam mislio kako ja malo previse vremena provodim tu, ali ti si jos gori [smiley2]
SLK, da znas da mi je drago da si se pojavio na forumu.. vec sam mislio kako ja malo previse vremena provodim tu, ali ti si jos gori [smiley2]
Ja sam polivalentan. Evo, slušam Dnevnik na RTL, pričam sa ženom, kopam po FI i internetu i pišem ovdje.
A danas sam tek popodne došao tu. Dopodne bio vani, pa ručak, odmorio. Uskoro idemo u goste kod sestrične tak da me nema večeras tu.
Problem je što preko tjedna na poslu imam vremena cijelo vrijeme biti na Forumu i bavit se Burzom. Da nemam, tek bi navečer dolazio.
Ali da sam prečesto tu – jesam. [smiley11] To je tako u fazama. Posljednjih deset dana je zanimljivo na Burzi, pa sam i ja intenzivirao bavljenje Burzom.
Kad prođu FI, tržište stane i ja ću usporiti.