BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odi na Tržište kapitala – Regija i svijet. On je pod imenom Edo. Ostale mu nadimke ne znam sa sigurnošću.

Možeš na Forumu naći i njegovo ime i prezime, broj žiro računa te preko toga i adresu i broj telefona. Ali za to se malo sam potrudi.

kak ti to znas slk?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kak ti to znas slk?

Piše ime prezime i broj žiro računa na Forumu. Jednom je skupljao lovu za obitelj pokojnog branitelja, nešto humanitarno, pa je dao svoje podatke.

Uostalom, svaki dan je on tu na Forumu, pa nek se i sam javi čovjeku koji ga traži.

No respect

nego, slab si danas s izvjescima.. daj kad nadjes vremena postaj od elke i adpl izvjesca, zivo me zanima[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Premješteno iz teme: [color=blue]VDKT (Viadukt d.d.)[/color] Sonniboy: ” ….dobro je rulja shvatila, moj bond, dobro….. Sve je ovo unaprijed ispaniran scenarij. ” PANIRANJE Industrijski postupak oblaganja u mrvicama; gotovih mesnih ili ribljih dijelova (odrezaka) u suhu smjesu za pohanje i potom njihovo zaledivanje. Proizvodi su na taj način prilagođeni uporabi u kućanstvu jer se iz ambalaže mogu izravno stavljati u vrelu fritezu, gdje se prže na temperaturama od 177 do 204 °C. Nije isto što i “pohanje”; zapravo se odnosi na sve postupke kako bi se pohanje moglo izvršiti a bez prethodne pripreme tekućeg tijesta. smiley1

…..Balkanski špijun, 2. dio , teorija zavjere ………

[smiley2][smiley2]

duše sa sjekirom 007…… to mi je najdraži film, boga ti kak si pogodio , manijače jedan…….[smiley2]

Scio me nihil scire

nego, slab si danas s izvjescima.. daj kad nadjes vremena postaj od elke i adpl izvjesca, zivo me zanima[smiley2]

Nisu izdana. [smiley2]

Danas ima puno izvješća, ali je pola nezanimljivo. U ponedjeljak i utorak bi mogao biti opet veliki val.

No respect

ah, bijedne isprike..

super24:

kak ti to znas slk?

Piše ime prezime i broj žiro računa na Forumu. Jednom je skupljao lovu za obitelj pokojnog branitelja, nešto humanitarno, pa je dao svoje podatke.

Uostalom, svaki dan je on tu na Forumu, pa nek se i sam javi čovjeku koji ga traži.

Ti si u krivu. Podatke je skupljao Hakela a ne nikakav Edo. Edo ti je skroz drugi nick od drugog čovjeka iz Zadra.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

http://www.imamnovac.com/Forum/Thread.aspx?ThreadID=48&pg=1

Hoćeš molim te pogledati malo ovaj link, a pozivam i druge…
Pogledajte imena i ovdašnje te tamošnje avatare Hakele i Ede.

No respect

SLK: ” super24: ” kak ti to znas slk? ” Piše ime prezime i broj žiro računa na Forumu. Jednom je skupljao lovu za obitelj pokojnog branitelja, nešto humanitarno, pa je dao svoje podatke. Uostalom, svaki dan je on tu na Forumu, pa nek se i sam javi čovjeku koji ga traži. ” Ti si u krivu. Podatke je skupljao Hakela a ne nikakav Edo. Edo ti je skroz drugi nick od drugog čovjeka iz Zadra.

Na forumu Imamnovac Edo i Hakela su iste osobe, na poslovnom nisu…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Na forumu Imamnovac Edo i Hakela su iste osobe, na poslovnom nisu…

Da.. Na imamnovac hakela ima avatar Chrysler a na ovom ga ima Edo.

Ma zapravo, baš me briga i za jednog i drugog. [smiley11]

No respect

mmstanic: ” Na forumu Imamnovac Edo i Hakela su iste osobe, na poslovnom nisu… ” Da.. Na imamnovac hakela ima avatar Chrysler a na ovom ga ima Edo. Ma zapravo, baš me briga i za jednog i drugog. [smiley11]

U biti sada je vlasnik oba avatara na poslovnom Hakela,prije nije bilo tako….ukrao ga je..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Premješteno iz teme: [color=blue]ZABA (Zagrebačka banka d.d.)[/color]

Tako se može psovat i 80.000 ljudi koji će ove godine kupiti novi inozemni auto i novce transferirati u inozemne firme, uglavnom putem inozemnih banaka ili Hrvatskih banaka u inozemnom vlasništvu.
Naravno, neki će te automobile kupiti i kod inozemnih leasing društava ili ih pak osigurati kod inozemnih osiguravajućih društava. Popravljat će ih uz pomoć inozemnih dijelova, stavljati inozemno ulje i točiti inozemno gorivo koje je napravljeno od inozemne nafte, prerađene u inozemnoj INA-i od sirovine dovežene putem inozemnih tankera, na kojima rade inozemci.

To je po mojoj slobodnoj procjeni sve skupa oko 20 milijardi kuna koje će samo ove godine pobjeći van preko automobila.

Inozemstvo je zakon u Hrvatskoj. Mi volimo inozemstvo, i uskoro ćemo ući u to inozemstvo (EU), jer volimo inozemstvo.

No respect

New Report

Close