Slk,ti voliš U2ili ocrtavaš potrebne smjernice?[smiley2]
Slk,ti voliš U2ili ocrtavaš potrebne smjernice?[smiley2]
Oboje… [smiley2]
To mi je lijek u teškim trenutcima. Svijet odmah izgleda ljepše.[smiley11]
U2 je najbolji band na svijetu…[smiley4][smiley4][smiley4][smiley2][smiley2][smiley2]
Dobri ljudi trebam vašu pomoć…ako možda netko zna ili može doći do podatka (možda je pretplatnik FINE) čiji je žiro račun br. 2390001-1300002545 puno hvala!
Žiro račun je u HPB. Probaj njih nazvati pa možda ti kažu!
beholder: ” Dobri ljudi trebam vašu pomoć…ako možda netko zna ili može doći do podatka (možda je pretplatnik FINE) čiji je žiro račun br. 2390001-1300002545 puno hvala! ” Žiro račun je u HPB. Probaj njih nazvati pa možda ti kažu!
hvala kolega,
znam da je u HPB-u i pretpostavljam da je račun nekog fonda ili brokera, ali nisam pretplatnik na FINI pa ne mogu provjeriti.
fazan:
”
beholder: ” Dobri ljudi trebam vašu pomoć…ako možda netko zna ili može doći do podatka (možda je pretplatnik FINE) čiji je žiro račun br. 2390001-1300002545 puno hvala! ” Žiro račun je u HPB. Probaj njih nazvati pa možda ti kažu!
”
hvala kolega,
znam da je u HPB-u i pretpostavljam da je račun nekog fonda ili brokera, ali nisam pretplatnik na FINI pa ne mogu provjeriti.
U e-zabai ima opcija provjeri broj žiro računa pa ako je u toj nekakvoj bazi prikaže čiji je broj (naravno ako nije neka fizička osoba). Samo nemam token sa sobom da provjerim, ali ako ta opcije postoji na hpb-ovom internet bankarstvu najveća je vjerojatnost da se nađe…
Premješteno iz teme: [color=blue]VDKT (Viadukt d.d.)[/color]
….dobro je rulja shvatila, moj bond, dobro…..
Sve je ovo unaprijed ispaniran scenarij.
PANIRANJE
Industrijski postupak oblaganja u mrvicama; gotovih mesnih ili ribljih dijelova (odrezaka) u suhu smjesu za pohanje i potom njihovo zaledivanje. Proizvodi su na taj način prilagođeni uporabi u kućanstvu jer se iz ambalaže mogu izravno stavljati u vrelu fritezu, gdje se prže na temperaturama od 177 do 204 °C. Nije isto što i “pohanje”; zapravo se odnosi na sve postupke kako bi se pohanje moglo izvršiti a bez prethodne pripreme tekućeg tijesta.
[smiley1]
Premješteno iz teme: [color=blue]VDKT (Viadukt d.d.)[/color]
Sonniboy:
” ….dobro je rulja shvatila, moj bond, dobro…..
Sve je ovo unaprijed ispaniran scenarij. ”
PANIRANJE
Industrijski postupak oblaganja u mrvicama; gotovih mesnih ili ribljih dijelova (odrezaka) u suhu smjesu za pohanje i potom njihovo zaledivanje. Proizvodi su na taj način prilagođeni uporabi u kućanstvu jer se iz ambalaže mogu izravno stavljati u vrelu fritezu, gdje se prže na temperaturama od 177 do 204 °C. Nije isto što i “pohanje”; zapravo se odnosi na sve postupke kako bi se pohanje moglo izvršiti a bez prethodne pripreme tekućeg tijesta.
smiley1
…..Balkanski špijun, 2. dio , teorija zavjere ………
Molio bi nekoga tko zna na koji način mogu stupiti u kontakt sa bivšim članom ovog foruma hakelom da mi napiše bilo njegovu e-mail adresu, telefon ili ime i prezime. Unaprijed zahvaljujem i plačam cugu.
Molio bi nekoga tko zna na koji način mogu stupiti u kontakt sa bivšim članom ovog foruma hakelom da mi napiše bilo njegovu e-mail adresu, telefon ili ime i prezime. Unaprijed zahvaljujem i plačam cugu.
Odi na Tržište kapitala – Regija i svijet. On je pod imenom Edo. Ostale mu nadimke ne znam sa sigurnošću.
Možeš na Forumu naći i njegovo ime i prezime, broj žiro računa te preko toga i adresu i broj telefona. Ali za to se malo sam potrudi.
SLK, zahvaljujem, ukoliko si iz Zagreba ili dolaziš u Zagreb, plaćam cugu.
Nema na čemu. Popij cugu i za mene…