BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto je Spade moderiran?

I love the Smell of Profits in the Morning

Zašto je Spade moderiran?

Pa tako je već odavno. Mislim da je malo na hlađenju. Desi se to ljudima ponekad… [smiley1]

No respect

Ajmo predložiti reklamu za riječ: drukanje. Dakle kada netko napiše drukanje, koji pop up bi trebao iskočiti.

Ja predlažem MUP RH! [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

mozda bi ovo trebalo ici pod komentare trgovanja, ali moram reci da je malo tuzno na forumu kad prodje 4 sata, a njega neeemaaa[smiley11]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

doduse, par puta mi je pokvario dokup, pa se necu previse tuzit..[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Je, fali… [smiley2]

No respect

Spade – opade [smiley9]

file:///C:/Documents%20and%20Settings/korisnik62/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/0LUFODAJ/povijest_covjeka%5B1%5D.ppt#262,7,Slide 7

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/korisnik62/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/0LUFODAJ/povijest_covjeka%5B1%5D.ppt#262,7,Slide 7

I šta da sad radim s tim linkom? [smiley2]

No respect

Otvoriš google,ovo kopiraš u alatnu traku i otvori ti se pps prezentacija života…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Dobro i istinito…[smiley11]

No respect

Dobri ljudi trebam vašu pomoć…ako možda netko zna ili može doći do podatka (možda je pretplatnik FINE) čiji je žiro račun br. 2390001-1300002545

puno hvala!

New Report

Close