legendo Vjeko………….nema se potrebe prepucavati i vrijeđati na forumu, nego podijeliti znanje sa drugima!
a ovo da je možda pod drugim nikom, nebi bilo dobro za ovaj forum jer onda to modeliranje nije sankcija.
Moderiranje je ispravnija riječ.
A imati dupli, trostruki nick je…. pa recimo vrlo često, nažalost.
“Da bi se izbjeglo da se na tržištu u jednom trenutku nađe velik broj dionica Ine i da to utječe na njenu cijenu, utvrđeni su lock up periodi u kojima se dionice neće moći prodavati.”
Što pak sada ovo znači? Pa zar nismo već ranije konstatirali da pravog i klasičnog lock up perioda ne može biti, jer za to nema zakonske podloge…. nego će radnik koji odmah proda dionice izgubiti sva prava na dodatne popuste na cijenu od 1690 kn? i
nego, primjetiste li vi da nam se EPP uvukao diskretno u forum?
npr: dionica [smiley2]
dionica[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Pa to je OK.Moraju i oni u poslovnom od nećeg platiti moderatore[smiley11]nemam zamjerke ako će taj detalj povečati njihovu ažurnost.[smiley11][smiley11]
što ne bi bilo super da recimo napišem KOEI-R-A a forum mi to zazeleni i otvori oblačak sa par osnovnih fundamentalnih pokazatelja i teh.analiza grafom za zadnja 3 mjeseca? [smiley2]
što ne bi bilo super da recimo napišem KOEI-R-A a forum mi to zazeleni i otvori oblačak sa par osnovnih fundamentalnih pokazatelja i teh.analiza grafom za zadnja 3 mjeseca? [smiley2]
Jos bolje bi bilo da se otvori oblacic sa par insajderskih informacija i to recimo samo ekipi koja ima barem 4 zvjezdice [smiley2][smiley2]
TunaSalad: ” što ne bi bilo super da recimo napišem KOEI-R-A a forum mi to zazeleni i otvori oblačak sa par osnovnih fundamentalnih pokazatelja i teh.analiza grafom za zadnja 3 mjeseca? [smiley2] ” Jos bolje bi bilo da se otvori oblacic sa par insajderskih informacija i to recimo samo ekipi koja ima barem 4 zvjezdice [smiley2][smiley2]
Super ideja,mislim da bi sam–dol bio oduševljen inovaciom
Alien:
”
TunaSalad: ” što ne bi bilo super da recimo napišem KOEI-R-A a forum mi to zazeleni i otvori oblačak sa par osnovnih fundamentalnih pokazatelja i teh.analiza grafom za zadnja 3 mjeseca? [smiley2] ” Jos bolje bi bilo da se otvori oblacic sa par insajderskih informacija i to recimo samo ekipi koja ima barem 4 zvjezdice [smiley2][smiley2]
”
Super ideja,mislim da bi sam–dol bio oduševljen inovaciom
Ne bi jer on nema niti jednu zvjezdicu pa ne bi vidio kaj pise. [smiley1]
Jeste možda u Lideru čitali članak o 200 najvećih (malih) ulagača na tržištu kapitala u nas.
Mogu reći da se dobro zarađuje..[smiley1]
nismo, ajd postaj
ha hahahahahahahahaaaaaaaa