inače, interesantno je da i dalje u novinama ništa o promjenama koje su nastupile za mirovince u smislu restrikcija na dionice. pa nije to baš tako mala promjena. [smiley7]
Da. Očito kako je to širem puku “neinteresantna” informacija, iako je 20-30% populacije unutra. [smiley10]
A šta pišu, kakve gaće danas nosi Dikan?
Vlatkine?
Premješteno iz teme: [color=blue]LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)[/color]
darac: ” ova rasprodaja me strašno podsjeća na Šimaru i SNBA…svi znamo što se dogodilo nakon jeftine rasprodaje ” da.. kupio sam tako i SNBA i DDJH i prerano ih prodao. Ovo zato ne pustam tako brzo [smiley2]
na kolko si kupio i prodao snba
ova rasprodaja me strašno podsjeća na Šimaru i SNBA…svi znamo što se dogodilo nakon jeftine rasprodaje
da.. kupio sam tako i SNBA i DDJH i prerano ih prodao. Ovo zato ne pustam tako brzo [smiley2]
darac: ” ova rasprodaja me strašno podsjeća na Šimaru i SNBA…svi znamo što se dogodilo nakon jeftine rasprodaje ” da.. kupio sam tako i SNBA i DDJH i prerano ih prodao. Ovo zato ne pustam tako brzo [smiley2]
ja sam još uvijek uporan sa SNBA
ZAGREB, 19. srpnja 2007. (Hina) – Zaposlenica u Odjelu za leasing i factoring Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) Branka Bjedov-Kostelac izvijestila je danas o stanju vlasničke pozicije vrijednosnih papira od strane djeteta, Jasena Kostelca, koji je tijekom 17. i 18. srpnja stekao dionice više društva.
Kako se navodi u obavijesti, riječ je o redovnoj kupnji na burzi dionica Ericssona Nikole Tesle, Belišća, Đuro Đaković Holdinga, Varteksa, Lavčevića i Podravke.
Obveza zaposlenika Hanfe da izvješćuju o stjecanju vrijednosnih papira proizlazi iz odredbi članka 18. stavka 4. Zakona o tržištu vrijednosnih papira.
Prema toj odredbi, članovi i zaposlenici Hanfe kad god steknu ili otuđe vrijednosne papire obvezni su to objaviti dostavom te informacije Hini i sredstvima javnog priopćavanja u roku od dva dana od dana stjecanja odnosno otuđenja, te su pri tom obvezni navesti vrstu vrijednosnog papira, izdavatelja, datum i pravnu osnovu stjecanja ili otuđenja.
Ta se obveza odnosi i na stjecanja i otuđenja vrijednosnih papira od strane bračnog druga, djeteta, posvojenika, roditelja ili usvojitelja i drugih osoba koje s članom, odnosno zaposlenikom žive u zajedničkom domaćinstvu, te na stjecanja i otuđenja od strane pravnih osoba u kojima ove osobe imaju većinski udjel.
jel to neki naš forumaš? [smiley2]
Slabo nam se piše sa ovakvim stanjem fondova, priliv u lipnju svega 68 milja.
Vijesti iz Hrvatske 19.07.2007 09:41 Večernji list: Četiri uvjeta Rohatinskog za BLB U HNB-u ističu da četiri spomenuta uvjeta nisu podloga za “pregovore”, kao što su neki protumačili
Guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski postavio je predsjedniku Uprave Bayerische Landesbanke Werneru Schmidtu četiri uvjeta koja moraju ispuniti ako žele ponovno zatražiti suglasnost HNB-a za preuzimanje Hypo i Slavonske banke. Uvjeti su tako strogi da ima mišljenja kako ih BLB neće moći ili htjeti ispuniti iako je već sama činjenica da se Rohatinski našao s vodstvom bavarske banke u nekim krugovima protumačena kao njegovo povlačenje pred pritiscima